April 11, 2011

The pure and simple truth is rarely pure and never simple

TÄNASE PÄEVA TIPPUUDIS: Käisime Lauraga jooksmas! Jooksime kolm ringi ümber Anne kanali. Okei, see ei kõla just väga muljetavaldavalt, aga... teate ka, kui kohutavalt suur maa see on tegelikult? Üks ring on emmm... ma usun, et vähemalt kaks kilomeetrit. Minimaalselt. Kaks pool äkki. Või kolm? Või noh, ma ise küll ei osanud pakkuda, aga mu ema hiljem pakkus. Arvestame... kahe poolega esialgu. Jooksime kaks ringi peatumata ära, mul isegi ei pistnud ega midagi. Kuulasime muusikat ja lobisesime ja... nagu Ameerika filmides. PEAAEGU. Noh, nad kannavad küll filmimeiki ja on riietatud Chaneli, aga ikkagi! Siis kiikusime natuke ja jooksime kolmanda ringi otsa. Ahjaa, ma jooksin kodust ka terve tee sinna ning natukene tagasi. See teeb umbes kilomeetri veel juurde. Wohoo, küll me oleme tublid. Jooksuhooaeg on alanud! Kell pool üheksa koju jõudes sain õppima alles, sest kohe peale kooli oli näitering. Lõbus nagu ikka, vähemalt minul oli küll väga tore. :)
Mingi aeg jõudsin natuke pilte ka teha. Pühendusega Pällule. PÄLLU, ÄRA ARVA, ET MA SU PURKI EI TAHA! Kui sa selle tood, teen ma neid pilte sulle veel. :)
Pällule meeldib kohutavalt koka ning mulle meeldib kohutavalt fotograafia (mitte et see Pällule ei meeldiks muidugi). Nii et kui see ilusti kokku sobitada, tulebki üks foto-eri, mis on pühendatud talle.Hihii. :)
Okei, nüüd tuleb päriselt tänase päeva tippuudis: Kallis Marii, PALJU PALJU PALJU õnne sünnipäevaks! Nüüd oled sa üheaastane. Suur tüdruk. Peaaegu teismeline juba. :) Igatahes, juhuks kui sa nüüd mingi viisteist aastat hiljem minuga tülis oled ning kogemata suure õe blogisse satud, siis tea, et ma armastan sind väga-väga. Kuigi... poleks loogiline, sest siis oleksin mina juba kolmkümmend ning nähtavasti ei viitsiks sinuga tülis olla. Oooot-ooot... MIDA? Ma oleksin kolmkümmend? KOLMKÜMMEND? 30? Ja mu õde oleks enam-vähem sama vana kui mina praegu? JA MINA OLEKSIN SIIS KOLMKÜMMEND? Okei, põhimõtteliselt ma võiksin sulle ema olla. KOLMKÜMMEND? Ei. Ole. Normaalne.

Igatahes. Palju õnne! Ma lõpetan enda elu üle kurtmise. Nüüd kohe. Peale seda, kui ma ütlen, et... MUL ON SIIS JU KORTSUD JUBA! Okei, lõpetasin. :)

2 comments: