May 28, 2011

If you do not think about your future, you cannot have one

Mul on kolm üliarmsat uut followeri! Aga kuna mu arvuti lihtsalt ei näita mulle, kes nad on, siis pole mul mingit võimalust isegi neid vaadata, vastu followimisest rääkimata. Siiski, kui te seda praegu loete, siis... ma olen väga tänulik. :)Esmaspäeval on üleminekueksam. Ei kõlanudki nii hullusti, eks? Aga ma ütlen kaks jubedat sõna, mis selle kohutavalt kõlama panevad. SAKSA KEEL. Mis mul ometi arus oli?! Õnneks pole ma ainus, mul on veel Liisu. Reede oli selle eksamiga seoses koolis väga... teistmoodi. Hommikul andsime õpikuid ära, kusjuures mina olin ainus, kes kõik maha unustas ja koju jooksma pidi. Matemaatikas toimus konsultatsioon tervele klassile, kuna vähemalt kolmandik meist teeb eksami matemaatikas. Peale tundi jäid enamus matesse konsultatsiooni edasi, meie ülejäänud läksime inglise keelde. Konsultatsioon. Inglise keele õpetaja oli lahke, lubas minu ja Liisu hoopis saksa konsultatsiooni. Tegime töölehti, kuulasime, kirjutasime 120-sõnalise jutu ja lugesime. Hallik oli väga tuhinas, sahmerdas kogu aeg ringi. Klassis istusid veel mõned inimesed, kes väga hullu otsusena olid bioloogia valinud. Ja muidugi oli peale kõigi nende inimeste klassis ka Frank, kes teeb keemia eksami.Kui tund lõppes, jäime klassi kolmekesi. Meil algas füüsika, kuid Hallik oma tuhinas ei pannudki tähele. Selgus, et terve meie klass oli füüsikast ära saanud. Nojah, meie istusime saksas terve füüsika tunni.Ja terve tunni veel peale seda ka!Kolm tundi saksa konsultatsiooni on... noh, kindlasti pole see kogemus, mis on nimekirjas nende asjade hulgas, mis enne oma surma kindlasti ära teha tuleks. Väga huvitava komaasetusega lause oli see praegu. :)

Idee järgi oleksin ma pidanud täna terve päev õppima. Eks ma ikka õppisin ka. Lugesin selle grammatikaraamatu läbi ja kirjutasin mingeid asju üles ja kordasin veidi rektsioone ja õppisin tähtsamaid sõnu ja lugesin oma juttu kriitilise pilguga ja sirvisin töölehti. Ülejäänud aja käisin jooksmas ja tegin pilte ja olin maal saunas ja päevitasin. Klaverit mängisin muidugi ka. Hmm... muuseas, ma üritasin täna ratastega võidu joosta. Kahest rattast sain mööda. Ühe sadulas istus kaheksakümneaastane mees. Teise sadulas väike poiss, kes õppis vist esimest korda sõitma. Yeah, küll mul on alles skillid! Aga eile jooksin Lauraga koos, kes oli rulluiskudega. Püsisin kõrval isegi terve aeg, wohoo! Kuigi noh... kui mina olin juba täitsa läbi, vaatas tema mind "noh-kas-teeme-mõned-ringid-veel" näoga. :)Homme ma kavatsen teha väga chillbill päeva. Sest ma lugesin kuskilt, et enne eksamit ei tohi aju üle kurnata. Magan korralikult ja teen homsest väga funfun päeva.
PS! Ma kujutan ette, kui tüdinud te võite olla juba filmikaamera-piltidest. Sorrrri.
PS vol. 2! See imelik uks on meie puukuur muideks. Mulle lihtsalt hakkas see meeldima täna millegipärast. :)

9 comments:

 1. super, niiii ilusad pildid, muideks ma panin ühe sinu piltuidest enda deskopi pildiks, lihtsalt nii ilusad. Muideks, ütlen ,et saksa keele eksam TUNDUB normaalsem, kui matemaatika oma! :D

  ReplyDelete
 2. Awwwies,ülisuur aitäh Mannu! :) Mu tuju tõusis praegu viie palli võrra kõrgemaks. Niisiis, nüüd on see mingi... 12 kümnest?
  Haha, ma tõsiselt ka sooviks, et ma oleksin matemaatika võtnud. Tegelikult mitte. Ei taha matet, eieieieiei! Yeah, elan üle selle saksa keele. Vist. Ma ei taha suulist osa ainult. Kuulamist ka ei taha. :(

  ReplyDelete
 3. Ma tean, et see on väga random, sest ma pole kindel, kas sa mind tead/mäletad - olen Ragne&Johanna klassiõde ja sinu blogini jõudsin veidraid radu pidi, aga ma tahtsin lihtsalt öelda, et 1)SU PILDID ON IDEAALSED! (nii lihtne ongi!) ja b) filmikaamera-piltidest ei saa kunagi kõrini; minul on need just lemmikuimad!
  Ma loodan, et sa ära ei ehmu, et sul minu näol stalker olemas on :) ja tead nüüd, et su pildid on niivõrd superüüberilusad&mõnussad !

  ReplyDelete
 4. One. You have awesome blog and even more awesome photos.

  Two. Te istusite kolm tundi saksa keeles. o.o Zomg.
  Kivi kotti esmaspäevaks. :)

  Three. Vabandust, et ma kogu aeg inglise keeles patran. XP


  P.S.: See pilt uksest ja sirelid tassis, need on üle mõistuse armsad. :D

  ReplyDelete
 5. mul oli 16.mail mates üleminekueksam.. :D 2p jäi viiest puudu.. -.- .. max'st jäi 5p puudu.. Edu sulle eksamil! ;);) Mannu-kallis!

  ReplyDelete
 6. Ma mõtlesin, et ma kommenteeriks ka ja mainiks niimoodi ära, et ma ka su blogi loen ja pilte imetlen! Sa mind ilmselt ei tunne, olen sinakasroheline dA-st, irl tuntakse mind Ingridina. :)
  Ja ma tahaks ka su blogi followida, aga mul on blogikonto hoopis WordPressis ja seega ma ei saa. Aga ma aeg-ajalt ikka kiikan siia. :)

  Edu sulle eksamil! Hoian pöialt. ;)

  ReplyDelete
 7. APPIKENE inimesed, te tegite mu tuju nagu nii-nii-nii-nii heaks praegu kõik. :)Nii palju ja pikki ja ilusaid kommentaare pole ma ammu saanud enam. Ja niiiiii usumatutelt inimestelt veel. :)

  Tuule: muidugi ma mäletan. :D Sa oled see tark ja ilus ja sõbralik tüdruk! Ja ma poleks neverever arvanud, et sa mu blogi loed! Nagu... päriselt ka. Aga mul on nüüd ülisupermegahüper tuju ja ma ei jõua öelda, kui rõõmus ma nüüd olen, et mul veel üks stalker on!

  Birgit: Sa ka loed mu blogi? :) Ma ei oskagi öelda midagi nüüd. Üks lugeja ja kommenteerija juures=JESS! Suured-suured tänud. :)

  Keith: MISMÕTTES? Sa kaotasid ainult viis punkti ja said NELJA? Nalja teed? Ooota... kui ma nüüd mõtlema hakkan, siis Hallik ütles, et me võime kuus punkti kaotada, et viimast viit saada veel. Appikene, creepy. Sa hirmutasid ma ära nüüd. :) Aga ülisuur aitäh, kallikene!

  Ingrid: MUIDUGI MA MÄLETAN SIND! Sul on lihtsalt awesome´d joonistused ja kõik, ma devis ainult neid imetlesingi. :) Peaks käima hakkama seal jälle... Igatahes poleks ma NEVEREVER oodanud, et sina ka mu blogi loed. Ma olen nüüd ülisuperõnnelik! Hmm... sul on endal ka blogi? Sa võid vabalt jagada seda minuga. :)

  ReplyDelete
 8. Aww nii armas, et sa mäletad! :)
  Mu blogi võid leida, kui sa mu nime peal klõpsad, aga ma annan siis vist igaks juhuks lingi ka:
  http://sinakasroheline.wordpress.com/ :)

  ReplyDelete
 9. Kuidas siis muidu? :)
  Ma nägin juba su blogi, see on nagu überlahe! Aga sellega on jah see jama, et blogger ei lase mul sind followida. Üldse. :S
  Igatahes tea, et ma jälgin su blogi nüüd juba umbes nädal aega ja sul on oma stalker olemas!

  ReplyDelete