May 14, 2011

A mother who is really a mother is never free

Heihei. Sorri, et nii pikk. :/
Mul on hetkel väike projekt käimas. See on umbes selline, et kuu aega üritan iga päev midagi võimalikult teistmoodi teha. Eile oli täiesti teleka- ja arvutivaba päev. Ei olnud üldse hullu, kujutasin seda halvemini ette. Ilmselt olen muusikakooli ja sellega kaasneva ajanappuse tõttu kõigest sellest tehnikast rikkumata jäänud. Not bad. Igatahes jõudsin arvutis blogimise asemel kohustusliku kirjanduse läbi.

Hmmm... mu klaverieksam on hirmuäratavalt lähedal. MA KARDAN. Sinna on alla kahe nädala. Sonaat on täitsa okei. Etüüd on enam-vähem. Ja see viimane asi (ma isegi ei mäleta, mis) on enam-vähem kuni selle kohani, millest ma enam edasi ei oska. Ehk siis viimased kaks rida on täiesti kohutavad. Pole hullu, õpin selgeks. Ma õpin selle selgeks!Tegin fotopäeva täna, üritasin saada veetilku pildile. Õues andsin ruttu alla, tegin toas hoopis. See nägi välja nii, et tilgutasin ettevaatlikult ja ülisuure täpsusega nõela otsast veepiisa kroonlehele. See oli üsna stressirohke. :) Enamasti kukkusid piisad kohe aknalauale maha ka, niisiis pärast oli seal suhteliselt märg. Ja mul oli üks kausike puhta veega, kust ma neid piisku nõelaga võtsin. Mingi hetk tuli mu ülinunnu kiisu, nuuskis taimi ja jõi kogu mu vee ära. :) Peale seda sättis ennast lebama ning ei lasknud mul pilti ka teha enam.Sellega seoses... olen ma kunagi teile oma kassi näidanud? EI? EI? EI? Aga palun. :)
Siin ta on :)

3 comments:

  1. Sul on üliarmas kiisu :)) !! Ja need kiisu lood on kõik nii südamlikud ja armsad :)

    Ilusad pildid !! :)

    ReplyDelete
  2. Marilind: Oi aitäääh. :) You made my day. :)

    Paula: Mõnikord suudan ma armas ka olla. :)

    ReplyDelete