May 2, 2011

Three may keep a secret if two of them are dead

Kiire hommikune kehalise-eelne faktipostitus:
*Ma olen väiksest saati muinasjuttudesse üsna skeptiliselt suhtunud. Sel ajal, kui mu teised sõbrad lummatult Tuhkatriinut kuulasid, mõtlesin mina irooniliselt, miks see kaotsi läinud king koos ülejäänud kleidi ja tõlla ja muu pahnaga keskööl ära ei haihtunud.

*Mulle kohutavalt meeldib valge värv viimasel ajal. Kuigi tegelikult see vist ei olegi värv. Noh, sel juhul mul vist lemmikvärvi ei olegi. Aga valge on tõsiselt ilus.

*Ma avastasin, et mu isal oli ülikooli ajal väga awesome elu. Teate ikka, et ta õppis USA´s? Igatahes rentisid nad oma Ameerika sõpradega aeg-ajalt autosid ning sõitsid nii Floridasse, New Yorki kui ka New Orleansi. Üldse tundub mulle, et ta sõitis vist kogu Ameerika läbi. Ja mida mina samal ajal teen? Passin Eestis muidugi. Okei, ta oli minust küll mingi üheksa aastat vanem, AGA IKKAGI! Lisaks sellele oli ta mingi klassi geenius ka, aga ta ise ütles, et tema ei olnud tark, vaid teised olid lollid.

*Mul on kohutavalt palju VHS´e. Nagu... nimetage film ja see on mul peal. "Pipi Pikksukk?" Olemas. "Lepatriinude jõulud?" Olemas. "Titanic"? Olemas. Mingi "Must ratsu"? Olemas. Eurovisioonid ja laulupeod? Olemas. Kohutavalt palju vanu multikaid? Olemas. Mõttetud sarjad ja seriaalid? Olemas. Mingid 1995. aasta filmid? Olemas. Eesti dokfilmid? Olemas. Kõik ülejäänu? Ka olemas! Ma pole VHS´e peale DVD´e tulekut kordagi vaadanud muideks.

*Ma mäletan kõige esimest pilti, mis ma kunagi tegin. Ma olin... kolmene äkki? Ema ja isa tahtsid, et ma neist suvel meie suvilas pilti teeksin. Kuna see kaamera oli nii raske, ei suutnud ma seda käes hoida ning see vajus alla. Lisaks ei osanud ma pilust sisse piiluda. Lõpuks lihtsalt jõuga vajutasin päästiku alla ning tulemus? Pildile jäid ainult varbad. Ning need olid ka udused!

*Samas mäletan ma ka kõige esimest VHS´i, mis me saime. "Aladdin(?)", mille isa kusjuures USA´st tõi kunagi. Noh, mind siis veel ei olnud, seega ma ei saa seda mäletada. Aga põhimõtteliselt ma mäletan seda, kuidas ta rääkis, et ta võitis selle mingil turbanite tegemise konkursil. :D

*Ma kuulan praegu kolmandat korda järjest "Kulla kutset" selle kõige viimase rea tõttu. Pidevalt unustan just seda tähtsat rida kuulata. Oh, nüüd kuulsin! Mida hekki? Selle versiooni peal nad küll seda kahtlast nooti ette ei jäta, laulavad kohe koos sellega. Meil on ettelaulmine täna. Kas me teeme seda valesti?!

*Ma tahaks arbuuuuuuuuuuuuusi.

5 comments:

 1. me saime laulupeole. :) ja meie lastekoor sai ka.. :) teistest ma ei tea midagi. :D Aga minuarust on see "kulla kutse" ülihea laul, lisaks "maa ja ilm" ning "mis maa see on".. :D jaaa rokiblokk.. :D ülihead. :D

  see sinu esimese pildi lugu: hahahahhaa. ma tõsiselt väga palju naersin. :D just selle peale, kuidas sa rääkisid sellest ja mis tulemus oli. :D

  ja seda et.. meil on ka sitaks (vabandage väljenduse pärast. ;) ) VHS'e.. :D aga me ikka vaatame neid, sest venna vahib multikaid. :D

  ReplyDelete
 2. Meil oli ettelaulmine täna, khm khmm.... :) "Maa ja ilm" (!!!) ning "Kulla kutse". Ütleks, et... ma ei tea, ma ei oska mitte midagi loota. Ma lihtsalt kohutavalt tahaks edasi pääseda! Tegelikult oleksin ma tahtnud segakoori lauludest "Mis maa see on?" ja lastekoori omadest "Olles osa oma maast". Nojah, peaaegu ju.

  Nojah, ega praegu palju paremini pilte ei tee. Viimasel ajal on mul eriti suur ideekriis. :)

  Ma võin osad VHS´id sulle tuua, ma arvan, et me ei vaata neid enam kunagi!

  ReplyDelete
 3. Ahjaa, hästi palju õnne ka edasipääsemise puhul! :)

  ReplyDelete
 4. heeeh. aitääh. ;) me saime ühendkoorist "Mu isamaa on minu arm" (segakoori variant) ja neidudekoorist "Ilusa rõõmu laul".. kõige hullemad laulud.. laulud, mis kõige vähem selged on.. :S meil oli 5. aprillil teine ettelaulmine.. see põhiline.. jaa.. me pole sellest ajast alates kooriproove teinud.. :D ma ei kujuta ette, mis saama hakkab. :D

  ma olen enam kui kindel, et teie saate ka edasi. :)

  ReplyDelete
 5. 5. aprillil?! OKEI, meil oli neljandal mail alles. Nüüd ongi kusjuures puhkpillid vist jäänud ainult. Miks meie kõige viimased pidime olema? :(

  "Mu isamaa on minu arm?" - aiiiiiiii, ei vedanud.

  ReplyDelete