May 29, 2011

Whoever thinks of going to bed before twelve o`clock is a scoundrel

Vihmase päeva pilt:
Vihmase päeva pilt vol. 2:
Tänase päeva tähtsaim uudis siis:
Palju-palju-palju õnne sünnipäevaks, Marilind!

Ma tegin sulle sünnipäevapilte ka, kuigi ma absoluutselt ei jäänud rahule nendega. No ei tulnud välja. Kuigi ma täitsa ise küpsetasin ekstra muffineid ja pakkisin karpe ja sidusin need ilusa paelaga kinni. Appikene kuidas ma endale ka selliseid kingitusi tahaks! Saaks paela lahti harutada ja paberi ära rebida ja... nii igav on pidevalt (mitte et ma pidevalt kinke saaks muidugi) kingikotti avada. Kuigi mõned kingikotid on tõsiselt lahedad! Igatahes, palju õnne veelkord ja ma loodan, et sa hindad vähemalt mu püüdeid midagi armsat teha. :)

Hmm, täna oli selline chillbill päev enne eksamit. Tegin pilte ja käisin oma isa maratonil ergutamas ja küpsetasin Marilinnu pildi jaoks muffeneid ja mängisin klaverit (Laural oli õigus! Klaver on tõsiselt lahe kui ma oma lemmiklaule mängida saan! No-Bach!) ja käisin maal ja issi viis meid peale maratoni AHHAAsse. See oli täitsa lahe. Oleks võinud suurem olla, aga lahe oli. Kuigi kõigi nende õhus nööril sõitvate jalgrataste ja maa alla viivate liftide ja varju jäädvustavate seinade ja mingite veevärkide ja helimäärajate ja füüsikalisete katsete ja pea alaspidi keerlevate masinate ja lae alla sõitvate istmete kõrval jäi minu lemmikuks täiesti tavaline tool, mis keerles ümber oma telje. :D:D Kuigi ma proovisin kõik eelnevad värgid ka ära! Üks ülilahe peeglitega labürint oli ka! Ja seal olid just munast koorunud PÄRIS EHTSAD tibud ühes puuris näitamiseks, ma jõllitasin neid nagu segane. Appikne kuidas ma tibudega ühte fotopäeva teha tahaks!Homme on eksam, seega lähen ma nüüd ilusti eksamieelsesse magusasse unne.

3 comments:

 1. Oii AITÄHHHHHHHHHH MANNU !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
  Niii armas sinust, ma alguses ei näinud,et sa mulle need pildid pühendad ja ma kujutasin ette kuidas sa kellegile need kingitused,muffinid ja pildid teed. Aga sa tegid need mulle?!!! Liiga nunnu, et olla tõsi.
  Aitähh veelkord Mannu, need on super ilusad pildid ! :)

  ReplyDelete
 2. Tulbipilt on super!
  Edu eksamil!

  ReplyDelete
 3. Marilind: Ah mis sa nüüd. :D:D Mõnikord on nii tore armas ka olla. :)

  Eliise: Aitääääh! :) JA MA SAIN EKSAMI VIIE, niisiis olen nüüd überexcited. Ja see oli üheksanda klassi lõpueksam, mitte kaheksanda üleminekueksam. Veel parem. :)

  ReplyDelete