June 7, 2011

The heart has its reasons that reason knows nothing of

Ainult üks follower veel ja mu järjekordne uusaastalubadus on täidetud! Aitäh, Kristiina! :)

Ja PALJU ÕNNE kõigile neile, kellel nüüd juunis sünnipäev on olnud!
Nüüd tuleb siis päeva pilt, millega ma nägin ülipalju vaeva, sest ma pole selles nii osav kui Liisu, kes teeb väga awesomesid selles stiilis pilte, mis näevad välja ülideepid ja sügavamõttelised, olles samas armsad ja pehmed, kuid siiski väga ilusad ja mõnusad silmale, sest tekst, mis on huvitavalt paigutatud, on hästi loetav, kuigi erinev. (pikim, segaseim ja kõige rohkemate vigadega lause kogu elu jooksul!):Hmm... ma tahtsin lihtsalt veelkord mainida, kui väga ma suve armastan! Nagu... ma saan elada nagu normaalne inimene ja magada ja puhata ja elu nautida. Neli päeva juba möödunud, ainult mingi eee... kaks kuud ja umbes kahekümne kanti päeva veel! Wohoo! :)

Pühapäeval oli Marilinnul sünnipäev. Tore oli, see oli nagu niiiii ilusas kohas. Muidugi jõudsin ma tund aega varem kohale, nii et ma sisustasin oma aega Selveri ees istudes, muusikat kuulates, oma telefoni imetledes, "MOOD´i" lugedes, mahla juues ja päevitades. Mind ei vaadatud imelikult, mkmm. Mingil hetkel hiilisime Annaga välja pilte tegema, aga kuna ma nii kohutav välja näen, ei julge ma neid väga üles panna. Marilinnu tädi küpsetas maailma kõige ilusamaid torte ja kogu kamp sõi lihtsalt viieteistkümne minutiga neli karpi ära. Nice.
Eile sain Maali ja Johannaga kokku. Siis käisin Johanna koeri pildistamas uuesti. Nad olid nagu nii-nii-nii nunnud! Kuigi ma olen läbi ja lõhki cat-person, ei suutnud ma vastu panna. Igatahes lähevad need pildid varsti ajalehte kuulutuste rubriiki. Uskumatu, minu pilt avaldatakse ajalehes! Okei, see on pressitud kahele ruutsentimeetrile ja minu nime ei trükita ära, aga IKKAGI! Imetlege siis kõik ajalehest minu fotonäitust! Ja kui te kutsikat tahate, siis palun väga. Promopromopromo.
Eile õhtul käisin Mariiga jalutamas. Täitsa haige kui awesome ta on! Selle pildi peal ta istub südame sees, mis ma talle joonistasin, aga sellest vist kahjuks väga aru saada ei ole ma vaatan...Hmm... ma tahtsin veel rääkida, et Johanna ja Maaliga tegime chillbill päeva. Istusime Maali maja katusel ja päevitasime ja jõime Nestea jääteed, kus oli jääkuubikuid rohkem kui teed. Jäätist ja viinamarju sõime ka. Maali mängis natuke kannelt ning siis kuulasime kordamööda üksteise kõlaritest muusikat. Tegin random pilte ja üldse oli väga chill. Hmm... legomajakesi ehitasime ka. :) Vaade oli umbes selline:Homme ma pean minema kooli laulma, mida ma üldse teha ei viitsi. Hallikule pean oma luuletust ka näitama. Eee... ma ei julge väga, ei tea küll miks. Muidugi ei suutnud ma teha tavalist südantlõhestavat luuletust, vaid pidin sinna põhjakäimised ja Savisaared ka toppima. Kuidas mu lemmikvärss kõlaski?
Mõnel juhtub väike aps,
sünnib peagi rõõmus laps.
Et siis... väga iseloomulik luuletus, mida lugeda üheksandike lõpetamisel. Yeah, edu mulle. :)

7 comments:

 1. Oota "maailma kõige ilusamaid torte" ??? Mõtle veidike selle lause üle...(vihje,vihje!)

  Kas su luuletuses on ikka piisavalt vulkaanilisust? Ning su lemmikvärss on mingis seoses sellega mis juhtus siis, kui sa olid 11? Muidu ta äkki ei saagi teada...Õigus, me pidime selle teema ju lõpetama...Aga ma ei suuda seda teha :)

  ReplyDelete
 2. JÄRJEKORDSELT ILUS POSTITUS ! Ma ei teadnudki,et minu maal nii ilusaid pilte teha annab. :)

  ReplyDelete
 3. Johanna: Okei, palun väga vabandust. :) Sacheri tort oli lihtsalt awesome!
  Tegelt on nii, et Hallik keelas luuletuse ära. Ei sobi nii formaalsesse keskkonda. FAIN.
  Ja ärme seda teemat kunagi lõpeta. :)

  Marilind: SUUR SUUR AITÄH! Ja see pilt oleks jah megailus, kui mina seda ära ei rikuks. Vähemalt ma ürtasin. :)

  ReplyDelete
 4. Mannu, vaata ;)

  http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/225414_210952725603604_100000666344812_693259_2905974_n.jpg

  khihih. ;) (K) ;)

  ReplyDelete
 5. APPI, see oli nii ammu. :)

  ReplyDelete
 6. oli jah, nii ammu. :( aga vahepeal pole võimalust olnud, et uut pilti teha. ;) :D

  ReplyDelete