June 11, 2011

Nothing fixes a thing so intensely in the memory as the wish to forget it

Hello.
Nagu näha, tegin ma eile natukene pilte. TÄITSA ISE voltisin pabertähekesed! Minu targad lugejad muidugi oskavad kõik ise tähekesi voltida, aga... vahet pole, ma olen enda üle uhke! Nii tore oli oma vanu klaverinoote natuke lõikuda. Okei, seda pala oli mul kaks eksemplari, sellepärast ma raatsisingi. Ühe pildi peale suutsin isegi oma telefoni jätta, nüüd te kõik näete lõpuks, milline see on. :) Üldiselt naudin ma suve nii palju kui võimalik ega viitsi üldse arvutis istuda ja pikalt blogida. See-eest kommentaaride eest oleksin väga-väga tänulik (VIHJEVIHJEVIHJE!).

Olge ikka mõnusad edasi
xoxo

6 comments:

 1. NIII kenad-imearmsad-ma-ei-tea-rohkem-sõnu pildid...

  Ja ma ei oska tähekesi voltida :( niiet sa pead mulle õpetama PALUN! :) ma ei NÕUA seda, eieei, seda ei teeks ma kunagi...

  ReplyDelete
 2. Awwwwies, aitäääääh. :)

  http://www.youtube.com/watch?v=k6MS4SAKOR0 - sa võid seda vaadata. See tädike räägib seal ees päris palju, nii et sa võid rahulikult umbes poole videost lihtsalt skip´ida. :D Ma olen üsna kindel, et sa saad ilusti hakkama.

  ReplyDelete
 3. hahhahahahah. ma ka ei oska tähekesi voltida. xD seega- ma pole tark. (yeeesh, võrreldes sinuga pole ma tõesti tark. xD )

  ReplyDelete
 4. Hmmm... vaata ka seda videot. :) Ja vastus teisele lausele: UNUSTA ÄRA, EKS! Ma olen sinust ju ainult mingi kaks aastat noorem, ofc olen targem. SARKASM! :)

  ReplyDelete
 5. Mõnusad kirjud pildid, nii detailirohked ja huvitavad ja su telefon tundub super äge olevat! Kusjuures mina ei oska nt neid pabertähekesi voltida *embarrassed*. :D

  ReplyDelete
 6. Ülisuur aitäh sulle! :)
  Ja vaata ka seda videot, õpid ilusti ära! :)

  ReplyDelete