June 15, 2011

Necessity is the mother of invention

Vihmase päeva pildid, wohoo!
Käisime Johannaga Peipsis ujumas täna, mis oli lihtsalt AWESOME! Rand oli inimtühi ja nii mõnus oli ujuda, vett pritsida ja niisama karjuda. Lisaks oli vaade suurepärane, viispluss, ei, kuuspluss. Ja mingid vetikad ka ei õitsenud veel. Vesi oli jahe, aga mitte midagi tapvat. Ma googledasin välja ka, umbes seal 17 kraadi kandis. Ma arvan, et ma panen need Peipsi pildid peale laagrit üles, see on siis nädala lõpus. Praegu lihtsalt ei jõua, ma pean hakkama asju pakkima, niuniuniu. Asi, mida ma laagrite/reiside/ekskursioonide juures kõige enam vihkan ning seetõttu rikub see ka kogu mu edasise tuju ära!

Igatahes olge mõnusad, kirjutage mulle kommentaare/tehke luuletusi/laulge laule/joonistage pilte/tehke kõike, mida tahate.

Ja peale laagrit naasen ma, kaasas hunnikutes pilte ja huvitavat teksti. :)

xoxo

2 comments:

 1. Pildid on ülimõnusad! Eriti need veetilkadega!
  Oh, sa ka juba ujumas käinud. Tahaks ka, aga ma pmst terve suvi ei saa nii, et jah. :D
  Aga muidu jahedam vesi ongi mõnus värskendav. :)

  ReplyDelete
 2. Aitäh. :)
  Tegelikult ma käisin sõbrannaga juba 2. juunil ujums, lihtsalt see kolmapäev oli esimene kord Peipsi järves. Ja üldse olen kahtlaselt palju ujunud sel suvel juba. :)

  ReplyDelete