June 30, 2011

The quickest way of ending a war is to lose it.

Uus follower, wohoo!
Ma väga loodan, et sulle hakkab siin meeldima. :)

Täna ma teid tekstiga piinata ei kavatse. Lihtsalt ütlen byebye enne laulupidu ja näitan, milliseid pilte ma viimasel kahel päeval teinud olen. Laulupeole kaamerat kaasa võtta ei kavatse, kuna ma kardan selle pärast ning üldse on suure peegelkaamera vedamine vägagi tülikas. Aga mu kallis issi võtab enda oma kaasa, nii et kui ma teda näen, siis mingeid pilte ikka teha saan. Muidu olen kaks viimast päeva üsnagi lõbusalt mööda saatnud. Hunnikutes toredaid pilte teinud, ujumas käinud, päevitanud, issiga öösel rattaga sõitnud, lugenud ja sugulasi külastanud.

Ilusat laulu- ja tantsupidu!
xoxo

2 comments:

  1. Nagu tõesti väga ilusad pildid nagu ka kõik ülejäänud . Sul on tõesti annet . :)

    ReplyDelete
  2. You made my day, suur-suur aitäh. :)

    ReplyDelete