June 2, 2011

VABADUS!

WOHOO, lõpuks!
Ma ootasin seda niiiiiiiiiiii väga. Kuigi mul oli täna isegi üllatavalt kahju kõigist toredatest inimestest lahkuda. Paljud tegid nunnusid komplimente ja mu tuju muutus hetkega überheaks. Ja kuigi mu klass ajab mu juhtme vahel täiesti kokku, siis tegelikult on ikka nii, et I love you guys!

Väga pikk ja deep postitus oli see praegu. :D
Hmm... tahtsin veel mainida, et need pildid on tegelikult pärist kuskilt oktoobrist, lihtsalt... ma ei osanud ühtki muud pilti "vabaduse" postituse alla panna. See kolmas pilt peaks hea fantaasia juures siia isegi sobima. :)

Ja seda tahtsin ka öelda, et ma käisin Lauraga ujumas lõpuks! Kõige hullem see vesi ei olegi. Veepalli olen ka mänginud. Ja Karitaga söömas käinud, keda ma pole juba... neli aastat näinud äkki? Kooli olen skip´inud ja jooksmas käinud, aga sellise kuumaga on see täiesti piin. Natuke pruunimaks olen ka saanud. :)

xoxo

9 comments:

 1. Jaaaaaaaaa tna oli hullult kurb :(
  Kõik arvasid et jess saab lahti klassikaaslastest aga... tuleb välja et me veits ikka hoolime üksteisest. See oli väga šokeeriv ja kurb :S
  Aga need pildid matchivad mu meeleoluga ja need on hullult kenad :)
  Aga still ma olen väga kohutavalt kurb :(

  ReplyDelete
 2. ma käisin kaaaa täna ujumas. :D esimest korda sellel aastal. :D jumala hea soe vesi oli. :D ma käisin Neeruti järves ujumas. :D jaaaa õnne lõpetamise ja kiituskirja puhul. ;) (veelkord)

  ReplyDelete
 3. Johanna: Vähemalt tuleb sul veel lõpupidu! Saad ennast seal korralikult välja nutta. :D Ja minul on veel TERVE AASTA! Kuigi ma olen üsna kindel, et MUUSIKAkoolist ma küll neverever puudust tundma ei hakka! Okei, Katariinast hakkan. Ja Margitist. Maarjast. Anust. Olgast. Džessikast. Elizast. Kambast jõnglastest. Äkki isegi õpetajast? Appikene... see on tõesti masendav. :)

  Keith: Wohoo, tubli! Ja suur-suur aitäh. :)

  ReplyDelete
 4. mannu, mul on sõbrannad kõk sellised. räigelt vihkasid musas käimist. ja nii kui hakkas viimane aasta, hakkas see neile räigelt meeldima. ja nii kui lõppes, nii hakkasid kõik musast puudust tundma. :D seega, küll sa ka hakkad. ;)

  ReplyDelete
 5. APPIMAARMASTANNEIDPILTE!!!
  vihm ja ämblikud ja vihm ja klaas ja vihm ja vesi ja traataed ja vihm ja vihm.. kas ma juba vihma mainsin? niii mõnuuushhh.
  ega sa vastu pole, kui ma neid oma blogis kasutan? viitan sinu juurde ka, loomulikult!

  ReplyDelete
 6. Keith: Ma usun ka, et ma hakkan tegelikult KÕIKE seda kunagi igatsema. Seega on mul juba praegu kurb olla. :)

  Maria (vist:D) : Mkmmm, nüüd juba kaks kuud ja mingi... 29 päeva? Vähem tegelikult, mingi kaks kuud ja eee... 26 päeva? APPI.

  Tuule: Oi, sa ikka oskad õigele nupule vajutada, mu tuju läks jälle nii heaks. :) Muidugi, kasuta täitsa julgelt kohe!

  ReplyDelete
 7. kuule, VIST oli nagu jah...

  ReplyDelete