July 12, 2011

I call everyone `Darling` because I can`t remember their names

ELLU JÄIN, wohoo! Ja mul on follower ka juures. :)
Ma ei keeranudki paati ümber! Okei, ta tegelikult käis meil ikka korra ümber küll... ja me olime muidugi ainsad, kellel see juhtus. Aga seekord polnud AUSÕNA mina süüdi! Kaupo siblis liiga palju. Ta oli üldse selline äpuke. Ajas paadi ümber, tüüris valasti, vingus sõidu üle... kui me järgmisel päeval tagasi sõudma pidime, ronis ta mootorpaati, mis oli mõeldud vanuritele ja lastele. Ei jõudnud tagasi sõuda. Apppppi. Muidu oli temaga tore küll, ma täitsa saan aru, miks inimesed tema huumorit kiidavad. :) Mingi hetk öösel kui ma temast ja oma onust mööda kõmpisin, kuulsin Kaupo suust midagi stiilis: "ja tead, tüdruk jõudis TERVE TEE maha sõita! Nii uskumatu! Terve tee". Hahaha, tegelt võisin ma ka nii väsinud olla, et kujutasin kõike ette. :)

AGA. Elu saarel oli siis umbes selline:Hmm... kuna lapsi oli ikka väga palju, pidime neile tegevust organiseerima. Tegime maastikumängu ja näomaalinguid ja veesõda ja mullitamist. Eee... mullitamine osutus lemmikuks vist. Ujumas käisime ka, aga mitte lastega. Täitsa haige kui soe vesi seal oli! Võimatu. Soojem kui Anne kanalis! Nagu... see oli niiiiii soe!
Ma üritasin mullipilti teha, aga ei tulnud väga välja... vajutage need kaks esimest pilti suureks, näete veidi paremini. :)Tagasitulek oli minu meelest raskem, kuna Kaupo puudumise tõttu sõitsin Bertiga, kes oli meie saatja. Proff ühesõnaga. Seletas mulle lahkelt, mis ma kõik valesti olin teinud ja näitas, kuidas õigesti teha. Õigesti teha oli raskem! Mu õlg valutas ja ma ei tundnud oma sõrmi ja mu käed olid väsinud. Aga iga kord, kui ma meelega valesti tegema hakkasin, juhtis ta sellele jälle tähelepanu. Masendav.Koju sõites hüpasime isa ja vennaga Pärnust läbi. Üliawesome linnake, mulle nii meeldib käia seal. Sõime kohvikus ja käisime meres ujumas, ostsime autosse külma jääteed kaasa ja kuulasime palju-palju muusikat. Chill.
xoxo

5 comments:

 1. Su pildid on lihtsalt niiiiinii mönusad. Keep going!

  ReplyDelete
 2. Kas sa mõtlesid pealkirja ise välja? Tundub küll nii, sest see sobib sinuga imehästi...

  Ja mõnusad pildid, ei usu et pean täpsustama. Need on nii ülimannulikud, selliseid leiame 100 aasta pärast Mannu biograafiast, mis on siis New Yorgi bestseller :)

  ReplyDelete
 3. Oi, suured-suured tänud teile, kullakesed. :) Ja Johanna, mainiks veel, et ma ei mõelnud pealkirja ise... aga kohe kui ma seda lugesin, tundsin, et just see ongi SEE ÕIGE! Täiesti mina. :)

  ReplyDelete
 4. Mannnnnnnnu !

  super postitus !
  armstan neid pilte väga !
  ja lähme millalgi linnna ?

  ReplyDelete
 5. Ennnnnnnnnnnnnnnu!

  Wohoo, lõpuks ometi vist panin täppi ka. :) Aga ülisuur aitäh kullakene!
  Ja muidugi võime minna! Kuna sa linnas oled? Ja mida me teeksime? Kinno? Randa? Šoppama? Tegelt, vahet polegi vist väga, lihtsalt anna teada, kuna sulle sobib. :)

  ReplyDelete