July 29, 2011

Plan for the future because that is where you are going to spend the rest of your life

Olen veel elus! Ma ei hakka teile pikka postitust tegema, lihtsalt teen megahüperkiirkokkuvõtte eilsest. Hmmm, mõnus päev oli. :)Ärksin, sõin mõned küpsised ja lugesin "Päevaraamatu" lõpuni. See oli niiiii armas! Jooksin empsiga linna. Käisime natuke ringi ning kella ühe ajal sain ma Kelli ja Johannaga kokku. Läksime kinno "Pruutneitsisid" vaatama, kuigi Kellile oli see veel keelatud, oooo. Naljakas oli, kohe algus oli äärmiselt... eee... kütkestav. :) Peale seda sain Kristiga kokku, jõime jääjooki ja lobisesime natuke oma eludest. Kuue paiku jõudsin koju juba, tegin pilte ja vaatasin "Simpsoneid". Õhtu poole läksime Lauraga jooksma. Täitsa haige, kui palju tähelepanu meile seekord pöörati! Peale jooksmist hüppasime vette ja ujusime päris pikka aega, kõik oli kottpime juba. Kiikusime ja lobisesime, koju jõudsin kaheteistkümne paiku. Üritasin natuke klaveril "My Heart Will Go On´i" mängida, algus tuleb mul juba täitsa hästi välja. Palju ei julgenud, sest alumised naabrid norskasid (või noh... ma küll ei kuulnud seda, aga ma TEAN, et nad magasid juba). Vaatasime vennaga filmi ning natukene katsusin lugeda, üsna varsti andsin alla ning jäin tuttu.Täna õhtul lähen vist paariks päevaks maale, üritan seal ilusaid varahommikuseid pilte teha. Ma niiiii väga loodan, et see tuleb mul välja, kuigi ma ei garanteeri midagi. Raudselt ma ei kuule oma äratust ja magan edasi. Või raudselt on ilm pilves. Või raudselt juhtub mu kaameraga midagi. See oleks lihtsalt nii tüüpiline mina.
Olge mõnusad ja nautige suve, sest MEIL ON AINULT KUU AEGA VEEL JÄÄNUD! Kuhu see aeg küll kadus?!
xoxo

2 comments:

 1. Filmi alguse kohta ei saa küll kuidagi teisiti öelda, ei saa just kõigile soovitada...

  Aga tehniliselt on suve veel täpselt 33 päeva jäänud. Ehk siis tuleb viimast võtta, kunagi ei tea kuna ma jälle auto alla jään või rattaga sõites õlavarreluu murran või... Nimekiri on lõputu.

  Jällegi, üllatus-üllatus imekenad pildid. :)

  ReplyDelete
 2. Mis? Mul oli küll filmi algus just lemmik. :D:D
  Ära palun tuleta mulle meelde, kui vähe suve meil veel jäänud on! See on... MASENDAV.

  Ja ülisuur aitäh sulle! :)

  ReplyDelete