August 1, 2011

A good marriage would be between a blind wife and a deaf husband

Heihei!
Ma olen maalt tagasi! Mis oli esimene asi, mida mu vend tegi, kui ma koju jõudsin? Kallas mu "kogemata" kaheliitrise fantaga üle. Kõik on okei, olen harjunud. Hmmm, mul on pilte. Aga kaameras tundusid need miljon korda ilusamad. Nüüd aga... nojah, käib kah. Tegelikult olin ma eile õhtul neid pilte arvutis nähes ikka meeletult pettunud. Aga pole hullu, elame üle, elame üle. Väga suureks asja ei puhu, lasen teil ilusti pilte vaadata nüüd. Ahjaa, mul on nimepäev täna. :) Ilusat nimepäeva kõigile Maristele, kes mu blogi loevad (neid on kindlasti megapalju, yeah) ja kõigile neile ka, kellel ka täna nimepäev on, aga kelle nimesid ma ei tea. Niisiis, kirjutage ikka ilusti kommentaare ja nautige suve
xoxo

5 comments:

 1. super pildid nagu alati...Head nimepäeva sulle, Mannu! :)

  ReplyDelete
 2. AHHJAAA.. ilusat, kaunist ning toredat nimepäeva Maris! :) Ning ma nii muu seas mainin, et sul on vapustavad pildid! Sul on annet! :)

  ReplyDelete
 3. Mari-Ann: Ülisuur aitäh, kallike! :)

  Marilind: Ülisuur aitäh sulle ka, kallike! :)

  ReplyDelete