August 21, 2011

I can resist everything except temptation


Lubasin eraldi postitust Lähtest, nii et olge ilusti valmis! Hoiatan ette, et pildid pole makro/loodus/still life nagu tavaliselt, aga ma loodan, et pole hullu...

Reede hommikul naeruväärselt vara ronisin oma pampude ja kaameraga bussijaama ning sain Anna ja Marilinnuga kokku. Sõitsime rõõmsalt Lähtele, kusjuures tõlgendasime tagaistmel üle kogu bussi üksteise unenägusid ja halenaljakaid feilimisi.
Sinna jõudes ronisime pildiraamiga põllule ja tegime nii muuseas mõne üksiku klõpsu... yeah, right. Lisasime juurde paar klõpsu vihmavarjuga ning mul sai peagi mälukaart täis. Tühjendasime pildid kodus mälupulgale ja läksime järve äärde. Riietega vette! Algul pritsisime Marilinnuga niisama, siis hakkas Anna pilti tegema ja kõik kujunes kuidagi väga toredalt edasi... kusjuures Marilind kaotas järve ühe oma papu ja mina tõmbasin mingi juurikaga varba veriseks. Aga väga-väga-väga tore oli. Ma naersin nagu segane vahepeal. Nojah, siis liitus meiega Tõnis ning me hakkasime vette hüppama ja uuesti pritsima.

Üsna hilja õhtul Anna koju jõudes olin meganäljane. Sõime Marilinnu kaasa toodud ülihead kooki ja vaatasime eee... umbes kella kaheni öösel päevaseid pilte. Siis hakkas Tõnis mulle pokkerit õpetama, kuna kõik teised oskasid juba. Põhimõtteliselt läks mul üsnagi hästi ning ma olin mingi hetk isegi liider, aga siis ma otsustasin mängu dramaatilisust tuua ja hakkasin meelega kaotama. Panin pea kõik šetoonid mängu, kuigi mu kaardid olid naeruväärsed. Muidugi kaotasin need Tõnisele. Noh, siis läkski mäng põnevaks, kuna me kõik hakkasime riskima. Lõpuks kui ma juba megavaene olin, otsustasin kõik tagasi võita. Mul oli rida, vähemalt enda meelest. Panin KÕIK mängu, Marilind ka kusjuures. Panused olid tohutud. Ee... milline siis minu rida oli? Seitse, kaheksa, üheksa, poiss, emand. MA EI MÄRGANUD, ET KÜMME ON VAHELT PUUDU. Lollakas. Noh, me Marilinnuga kaotasime vägagi väärikalt.

Nelja paiku vajus Tõnis ära ning me jäime Anna ja Marilinnuga üles. Veerand kuus läbi läksime vaikselt õue päikesetõusu pildistama. Ronisime üles torni ja ootasime paar minutit, päike tõusis kell 5:42. Muidugi oli pilvine, muidugi. Aga üks kitsas triip taevas oli täiesti pilvevaba õnneks. Tagasi majja jõudes mängisime natuke tõde või tegu, tegime lokke ja ma kirjutasin blogi, ühesõnaga eksisteerisime niisama mitu tundi.
Hommik algas pannkookide küpsetamisega, mis olid väga head. Kuna mul oli uus fotomõte, silkasime põllule tagasi ja võtsime kaasa kaisuloomad. Me saime kõigele lisaks ühe kaadri kõigist meist kolmest, mille Tõnis oli lahkelt nõus tegema. Siis sai mälukaart täis ja aku ka tühjaks. Olime rahul. Vaatasime pilte ja rääkisime, märkamatult oli juba õhtugi käes. Sõime Anna pool ja pidimegi bussile jooksma. Ma ei saa aru, miks ma selle magamiskoti kaasa tassisin. Ma ju ei maganud. Ja ega ma sellele järgnevalgi ööl ilusti magada ei saanud. Istusin pool ööd üleval ja töötlesin pilte. Aga ma ei kahetse küll midagi. Mul oli ülisupermegahüper väljasõit ja ma olen väga-väga rahul. :)
xoxo

8 comments:

 1. Need on nagu väga ägedad ja mõnusad pildid, tõsiselt. :)

  Lähen veidi teemast välja, eelmises postituses see vasakukäelisuse värk...ma olen ju ka vasakukäeline, ei saa just öelda, et ma PÄRIS teiselt planeedilt oleks või et mul mingi ülisuur puue oleks :D Laske inimesel oma elu elada (vahet pole, et ta on poolteist)

  Kas see oli piisavalt pikk ? :)

  ReplyDelete
 2. Oi aitäh Johanna! :)
  Hmmm... ma olen ka täheldanud, et vasakukäelisus ei ole mingi erakordne ega hull sündmus. Chill.
  Eee... kas see viimane lause on meil mngi inside-joke või mingi elementaarne asi, millele ma vastust peaks teadma? Ma olen segaduses... piisavalt pikk. Hmmmm... MISASI ON PIISAVALT PIKK? Johanna, ära hoia mind teadmatuses. Ma ei saa millestki aru. :/

  ReplyDelete
 3. (yes, is a rare commenter)

  Ja su pildid lähevad aina lahedamaks ja lahedamaks... :P Siit on see esimene vihmavarjuga pilt eriti silmahakkav.

  Tegelikult mul midagi tarka öelda pole, aga... hey, somebody (loe: sina) got featured: http://news.deviantart.com/article/159125/ ^^ Congrats.

  ReplyDelete
 4. Suur aitäh. :)
  Ummm... ma pole devis miljon aastat käinud jälle. Peaks uuesti alustama, aga ma ei jõua. Nähhh.

  ReplyDelete
 5. Appppppiii... NEED PILDID ON TOHUTULT ILUSAD, NUNNUD, MÕNUSAD JA NII EDASI!!! :):) Kui neid pilte vaatasin tulid need 2 mega lahedat ja pildirohket päeva kohe meelde. Ma olen jube rahul, et me viitsisime end Lähtele vedada ja et sa enda nunnu kaamera kaasa võtsid ja väga-väga häid pildimõtteid andsid! :) AITÄH SULLE.. ja mulle ja Annale ja Tõnisele. :)

  ReplyDelete
 6. Ooojaa, mulle tuleb ka kohe kõik see viljapeade kriipimine ja megavalus järvepõhi ja imelikult vaatavad inimesed meelde. :) Suurepärased mälestused. :)
  Lähtele minek tasus 101% ära! Mul on uusi pildimõtteid ka kusjuures, ma räägin sulle homme. :)
  xoxo

  ReplyDelete
 7. Kuule täits tipp topp pildid :D masu näitas mulle kõike 458 pilti mis te tegite. Päris palju. :D

  ReplyDelete
 8. "Täitsa tipp topp"? :D:D Ma sain uue lemmikväljendi praegu! Tegelikult oli neid ikka üle viiesaja, aga ma olin sunnitud praakima ka. Suur-suur-suur-suur-suur aitäh! :)

  ReplyDelete