September 29, 2011

Erinevused suguorganite vahel muutuvad võrdõiguslikkuse seaduse tõttu üha väiksemaks ja väiksemaks. /Merete 9.a./

Hola!
Ma teen ühe kiire postituse, sest homme on ju füüsika ning ma kogemuste põhjal tean, et Laura ei suuda terve tunni kooli wifis oma aega puhtalt elu24´s ja tumblr´is veeta, niisiis pakun talle tegevust (ja loodan, et samal ajal kui ta seda loeb, saan ma natukenegi Vällut kuulata ning VÕIB-OLLA isegi tunni pointile pihta...). Mul on vägagi üllad eesmärgid, yeah. Muidugi on niimoodi, et mida rohkem te kommenteerite, seda kauem tal tegevust on ja seda kauem ma keskenduda saan ja seda paremini ma pointi taban ja seda edukamalt ma hiljem kontrolltöö sooritan ja seda ilusam hinne mulle tunnistusele tuleb ja seda suurem on võimalus, et mind võetakse Treffnerisse ja et saan hea hariduse, konkureerun heale töökohale, saan majanduslikult edukaks ja vanas eas elan ära oma pensionist. Palunpalunpalun, teie kommentaarid on kõik äärmiselt kriitilise tähtsusega. :)
Mul on paar üksikut pilti isegi, kaameras on ka mingid igiammused veel. Mingi päev blogin nendega siis ilmselt... ja nüüd tuleb nädalavahetus, mis tähendab, et ma saan uusi pilte teha. Jessjessjess!
Hmmm... mis vahepeal juhtunud on? Klassireis toimub ÄKKI Venemaale, muusikakooli lõpureis lükati edasi, me lähme näiteringiga teatrisse kõik, mul tuleb võib-olla see kauaoodatud kohtumisõhtu varsti, meil hakkab personaalne karjäärinõustamine, mul on aega alla kuu et oma pala ja etüüd selgeks saada, me hakkame tegelema mingi saksakeelse näidendiga, mul on vaja megapalju kududa, järgmine nädal on muusikaloos MEGASUUR kontrolltöö, Endla Kaar pani mulle veel ühe viie, mängisime trennis veepalli jälle, mu isal on homme sünnipäev, kavatsen varahommikul kastepiisku pildistama minna, pühapäeval käisin kuuri katusel õunu korjamas, googeldasin välja Jamie Oliveri tunnusmuusika (suur uudis, ma tean), mind tõsteti kooris teise häälde, käisime kehalises kepikõndi tegemas ja terve muusikakooli rahvas nägi mind, Sixu õppis keemias mu nime selgeks (oh õudust), plaanisime näitekas jõulunäidendit (katastroof), Auli tahab, et ma prooviks liikuvate piltide tegemist, õpetajate päev jääb ära... Saite vast piisava nädalase ülevaate. :)
Kirjutage ikka kommentaare ja olge armsad, ärge siis mu haridust unustage! Ma tean küll, et napiks jäi, aga järgmisel korral teen faktipostituse. :)
xoxo

3 comments:

 1. Nii igav nädal oligi või? ;):)

  ReplyDelete
 2. Mu nädala kokkuvõte on küll palju pikem :S
  Aga samas, 95% asju oled ära unustanud ka :)
  Miks sa ei kirjutanud et me võitsime veepallis 4:1 poisse ja et me oleme ägedad ja et ma sain oma füsa töö 2? (ma ei väsi seda kordamast)

  ReplyDelete
 3. Maali: Hahahaa, nädal oli tõesti äärmiselt igav, mis teha. :)

  Johanna: Tead, retsimise detailne kirjeldus ei ole veel nädalane kokkuvõte tegelikult... muidugi usun ma 200%, et Treffneris on märksa põnevam elu kui siin!
  Oih, kuidas ma küll unustasin oma nädalases kokkuvõttes Johannat ja tema kahte mainida? Palun väga vabandust. :)

  ReplyDelete