September 9, 2011

Halb sõber on see, kes võtab su kommid ja paneb need taskusse ja ütleb, et need on lihtsalt võtmed. (Elise, 7a)

Hola!
Ma saan nüüd jälle blogida, sest ma olen natukene pilte teinud. (Loe: emme ostis kuskilt suvakast kohast lehviku, sest ta lootis, et ma saan sellega mõne toreda pildi tehtud. Pärastlõunal käisin küpsetamise vahel hoovis lehvikuga taidlemas. Õhtul kohe peale jooksmist kupatasin venna ja empsi õue mulle appi, et ka love-pilte teha. Sõitsime linna äärde põllule ja pusisime hullult kaua tähtede kallal.Tegelikult ma ei jäänud väga rahule... aga elame üle, kõik ei saagi alati hästi välja tulla).

Vahepeal on juhtunud nii palju sündmusi ja mul on tulnud nii paljude asjade peale mõelda:
*Tonnide viisi kodutöid ja viis uut õpetajat.
*Tuleks leida viis, kuidas kolmapäevad üle elada, sest see kolmapäev oli küll lihtsalt... SURM. Ja see oli alles sissejuhatus muusikakooli uude aastasse! Mis veel edasi saab?
*Kaks uut pala, mis mu klaveriõpetaja andis, et ma need võimalikult ruttu selgeks saaks, ära esineks ja juba lõpukavaga tegelema hakkaksin. Ma ei kurda, sest mu etüüd meeldib mulle väga-väga, ainult et... SEE ON NII RASKE.
*Oktoobrikuine ekskursioon, mille muusikakool korraldab igal aastal lõpuklassile. Tasuta.
*Kunstiõpetaja ettepanek koostada valik oma piltidest ja teha neist kooli näitus. Noh, muidugi pole ma ainus oma klassist, aga ma olen väga rõõmus.
*Halliku ettepanek mulle ja Liisule, et me teeksime kevade alguses DSD-proovika ära. Tegu on siis saksa Sprachdiplomiga, mida tehakse gümnaasiumis. Ja meie teeme põhikoolis. Aga kui see läbi läheb, siis vabastatakse meid suvel kolmandast eksamist. Muidugi juhul, kui me võtaksime valikaineks saksa keele. Võtame küll. Ja see tähendab, et... ma ei teagi. SUVI!
*Anonüümne kasutaja deviantART´is, kes ostis mulle terveks aastaks Premium Membershipi. Kordan, ostis. See on tasuline. Vägagi tasuline. Ja ta ostis selle mulle. Võhivõõras anonüümne inimene ostis selle võhivõõrale teismelisele. Kirjutas juurde, et talle meeldivad mu pildid ja et ta loodab, et see avab mulle uusi võimalusi. Ma olin niiiiiiiiiiiii õnnelik, see oli lihtsalt nii armas. :)
*Tuleks teha kavand käsitöösse juba, et mida ma siis teha tahan sel veerandil. Alustame päristööga. Tõsiselt?! Meil on ainult üks kord käsitöö olnud ja juba päristöö? Maailm on segi läinud.
*Hallik mainis midagi mingist Lübecki sõpruskoolist, kuhu meie klassist 15 vabatahtlikku minna saaksid kevadel. Raudselt on see mul mingi klaverieksami ajal, olen selles täiesti veendunud.
*Muidugi hakkavad nüüd ka eksamid ja Treffneri katsed lähemale tiksuma... okei, me oleme 6 päeva koolis käinud, sa mõtled üle, Mannukene.
Ahjaa, muidugi loodan ma, et mu Mademoiselle´il homme Tallinnas hästi läheb. Ja kõigi eelduste kohaselt tuleb homme ülitore päev, sest me sõidame Marilinnuga Lähtele uuesti. Ma ei taha mõeldagi, kui palju kohustusi mind pühapäeval ootab. :(

Rõõmsat sügise jätku,
xoxo

/Ahjaa, me ostsime mulle uue madratsi. Ootasime kolm nädalat, tuli tellimuse peale kohale. Ülipeen, ülikvaliteetne, ülikallis. Naljakohta tahate teada? See ei mahu mulle voodisse, sest MA MÕÕTSIN OMA VOODIT VALESTI. Kuidas see võimalik on?! Täna magan ma põrandal selle madratsiga, sest ma tõesti aelesin poes kõik maailma madratsid läbi ja see oli just SEE ÕIGE. Aga mis edasi saab, ma ei tea. Uus madrats? Uus voodi? Pole aimugi. :)

11 comments:

 1. tegelikult oli lüneburgi, aga no..:D

  ReplyDelete
 2. Mismõttes nad saavad su vabastada EKSAMIST??? Miks sa pead saksa keelt nii hästi oskama?
  Fain. :(
  Okei, tegelt ma olen väga õnnelik su üle, et sul kevadel mingi grammi võrra kergem on :)
  See diplom võiks sind hoopis klaverist ja muusikakoolist vabastada...

  ReplyDelete
 3. no tegelikult ei olnud jutt ainult meist, vaid kõigist üldse, kes tahavad ;)
  igatahes kui ma juba siin olen, siis mulle v'ga meeldivad keskmised 2 lehviku pilti :))

  ReplyDelete
 4. Väga mõnusad pildid, kusjuures ka mina mõtlen juba üle, tüüpilised meie või mis?:D Aga tegelikult, ega need Treffneri katsed nii kaugel polegi :)

  ReplyDelete
 5. Mõnusad pildid!!! Sa said väga-väga ilusa lehviku! :):)
  Kaastunne madratsi kohalt. Ma läheksin väga närvi, kui mul niimoodi juhtuks. :D
  Muide võimalik, et su mustad sokid jäid Anna juurde. Ta ütles täna msnis. :)

  ReplyDelete
 6. Johanna: Nagunii ei lähe see läbi ja ma pean ikkagi suvel seal eksamipingis piinlema, ära üldse muretse. :) Ja muusikakool... noh, sellest vabastab vist ainult surm. Kuigi suure tõenäosusega maetakse mulle klaver hauda kaasa ja visatakse mõned noodid ka juurde.

  Liisu: Loogiliselt järeldades räägitaksegi ainult meist, sest kes veel meie klassist oleks nii hull, et võtaks saksa eksami? :D Aga suur-suur aitäh! :)(tore sind siin jälle näha).

  Mari-Ann: Suur aitäh! Sa ajad mulle hirmu peale, sest ma just jõudsin veenda ennast, et katsed on mägede taga, aga sa tuletasid uuesti meelde, et EI, JUBA KEVADVAHEAJAL. :)

  Marilind: Oi aitäh! :) Kusjuures ma ei läinud madratsi tõttu närvi, see on ülimugav. Ma magan põrandal hetkel, hahahaa. Ja plusspunkt on vist ka see, et MA SAAN LÕPUKS OMETI UUE VOODI, wohoo. :) Enda praeguses voodis olen küll vist mingi kümme aastat maganud juba. Pikemaks tõmmanud ja madratseid vahetanud ja... masendav. Oota mida? Kas mul olid sokid kaasas üldse? Minu meelest mitte. :)

  ReplyDelete
 7. seda madratsivärki suudad küll ainult sina.. :D:D (ära kuidagi valesti aru saa ainult. ;) )

  ReplyDelete
 8. Kuule, pole kahtlustki. :):) Pole siin midagi valesti mõista, räägime kohe nii nagu asjad on. :D

  ReplyDelete
 9. khm... ma vist mõtlen siis mõne teise asja peale.. ma vist saksa keeleks ei kõlba obviously..

  ReplyDelete
 10. Kullakene... sa ju tead, et sa oled meie klassi Einstein ja saaksid kõigega hakkama, MA E MÕELNUD SEDA NII. :)

  ReplyDelete