September 20, 2011

Iga kord, kui abiellud, pannakse üks sõrmus sõrme. Nii et abielluda saab ainult kümne mehega. - Kristine, 7

Nagu te kohe näete, tegin ma motivatsioonipildi endale! Vähemalt minu jaoks on see küll väga motiveeriv. Raskel hetkel võtan jälle välja ja vaatan... ehk siis alates selle töötlemisest kaks päeva tagasi olen seda vähemalt viisteist tuhat korda vaadanud. :)
Hmmm... koolist? ma sain kirjanduses viie, mis on sellise õpetajaga nagu Endla Kaar jällegi suur saavutus. Tegime ringmängu ja laulsime "Lilla istub vangitornis", kusjuures mina passisin ringis sees ja laulsin Lillat. Kristi oli mu sõsarake ja Birgit mu mammakene ja Markus mu peigmehekene. Põnev. Muidugi võrreldi meid jälle b-klassiga ja muidugi mainiti, et me oleme miljon korda kohutavamad. Muidugi. Täna üritasin bios luustikku pähe saada. Rinnalüli-nimmelüli-ristluulüli ja õndralüli järjekord läks sassi kogu aeg. Tegin salmikese:
Rind meil nimelt ära suri,
risti läks ja õndsus tuli. :)
Peab mainima, et kui mul oleks vähegi viitsimist selliseid lolle loogikakäike kogu aeg kasutada, oleks see tuupimine täiesti titekas. NOH... tegelikult mul on kogu aeg selline loogika. :)

Rohkem praegu ei räägikski, sest mul on teile näidata ainult üks pilt ja ei tahaks sellepärast tekstiga väga liialdada. Kunagi kirjutan pikemalt, sest tegelikult mul ju on pilte veel, ainult et kaameras peidus.
Seniks aga ciaoo teile, ma lippan nüüd ujuma,
xoxo

2 comments:

  1. Mannu ma olen kindel, et sa panid ikka tähele, ma tegin nagu soovisid ja followsin sind. :D:D
    Loodan, et sa oled nüüd rahuldatud! ;D

    ReplyDelete
  2. Äärmiselt rahuldatud tunne tekkis kohe. :)

    ReplyDelete