September 15, 2011

Mina olen igati armastuse poolt, aga ainult niikaua, kui see ei juhtu siis, kui "Mootorratturhiired" telekast tuleb. (Jill 6 a)

Appi, ma pole lihtsalt nii kaua siia kirjutanud. Ime, et mul üldse veel parool meeles oli. Viimasest käigust on möödas ikka päevi... nädalaid... aastaid... sajandeid. Midagi sinnapoole igatahes.
Piltidega on selline naljakas lugu, et mul ei ole neid. Või noh, on ka. Mul on need pildid, mis me laupäeval Lähtel tegime. Pooled pildid on arvutis, pooled veel kaameras. Ja selleks on üks äärmiselt lihtne põhjus: mu arvutil on lihtsalt kõik kõvakettad täis. KÕIK. KÕIK. KÕIK. Ma olen kustutanud ikka tohutult oma vanu pilte. Ikka tuhanded kaadrid on ammu prügikasti lennanud. Ja nüüd on käes midagi võimatut: mul pole enam mitte midagi kustutada! Kõik vanad
kaadrid on läbi sirvitud ja töödeldud ja vaatamiskõlblikuks kuulutatud. Isa piltidest ei hakka rääkimagi, natuke olen neist ka kõige ebaõnnestunumaid ära visanud. Aga mul ei ole enam mitte midagi visata. Kettapuhastus teeb tööd 24/7 ja arvuti prügikast on kõige populaarsem koht üldse. Lisaks on mul teisel mälukaardil pühapäevased seenelkäigu(!)-pildid. Karta on, et ka need ei mahu siia ära... igatahes peale nende rohkem pilte mul ei ole. Mul on kogu aeg nii palju tegemist, et ma isegi pole mõelnud pildistamisele. Pildistamisest endast rääkimata.


Eee... Lähtel oli jälle awesome. Läksime laupäeva hommikul sinna, mistõttu ma lihtsalt unustasin solfitunni ära. Oih, ikka juhtub. Lollitasime natuke aega niisama mängupüssidega põllul ja tegime veidikene pilte. Pärastlõuna paiku küpsetasime soolaseid muffineid, mis olid vägagi head. Sain kaks tükki, sest ülejäänu, mis Anna kaasa pakkis, sõi mu vennake kodus ära. Peale küpsetamist ajasime seelikud selga, tegime lokikesi ja silkasime kohvriga raudteele... kuhu me ei jõudnudki... niisiis otsisime hoopis ühe vana hurtsiku ja lõbutsesime seal. Mingi hetk liitus meiega Tõnis ja meil oli äärmiselt tore.


Pühapäeval käisin seeni korjamas, mis oli ka tore. Mulle meeldib seenel käia, kuigi ma vihkan seeni ega tunne ühtegi liiki ära. Aga korjamine on teine asi... põhimõtteliselt käisin ma metsas ringi stiilis "oi kui ilus lillakas seen, selle võtan kindlasti, ega see ju mürgine pole!" ning õhtul pidi ema enne kupatamist mu korvist kõik mürgised seened välja korjama. Läheb hästi, läheb...
Mis koolis uut? Õppimist on kuidagi megapalju. Kaar pani mulle neli viit eKooli, mis on minu meelest täitsa märkimisväärne saavutus. Kaks saksa tööd olen ka viitele vingerdanud, mis on vägagi positiivne. Hahahaa, geo töö tuli ka lolli loogikaga viis. 


Trennis oli veepall eile õhtul, tüdrukud vs poisid + Johanna. Seis 6:1 meie kasuks, ma lõin kuus väravat kuuest! Ma olen ikka arenenud natuke. :) Wohoo, lemmiksport.
Aga olge tublid ja võtke ikka koolist viimast,
xoxo

11 comments:

 1. OHHHHHH..NIII TORE, ET SUL PILDID VALMIS SAID(OSAD)! :) Anna juba vingus, et miks Marisel pildid töödeldud pole. :)
  Igastahes, super ilusad pildid, küll me oleme ikka osavad. Pean ära mainima, et minu arust pildistas Tõnis väga hästi! Hoolimata sellest, et ta 2(?) korda elus su kaamerat käes hoidis. :)

  ReplyDelete
 2. Wohoo, party hard!! Ei no muidugi jõudis Anna juba mu selja taga vinguda (ma loodan, et sa ikka loed ja häbened, Annake). :) Ei tegelt, mul läks jaaa liiga kaua aega... JÄRGMISEL KORRAL tegutsen kiiremini. :)

  ReplyDelete
 3. Eriti kenad pildid seekord, see kõige-kõige viimane on ikka tõsiselt awsomee!!

  Hmmm, pigem veepall tüdrukud vs. Johanna+kaheldavad-meessoo-esindajad-kel-pole-veepallist-õrna-aimugi :) Minu kirjeldus on kõvasti täpsem...

  ReplyDelete
 4. Mine käi osta 1Terane väline kõvaketas.. :D oioii kus sinna mahub asju peale. :D paned kõik pildid sinna, siis on kõik ühes koos ja sinna mahub ka piisavalt peale. ;) :D


  muideeee, lisa mind fb sõbraks, sest ma still ei leia sind. xD

  ja seda ka et.. :D sul Johannast pole mulle pilti näidata? :D su vanaemaga just täna arutasime, et ma pole teda mingi eelmisest sajandist (mis on tõsi) näinud ja üsisin, et kudias läheb jne. :D uurisin seda ka, kuidas sul läheb, aga noo. :D sain vastuseks, et hästi. xD :D

  ReplyDelete
 5. Johanna: Johanna + kaheldavad-mmessoo-esindajad-kel-pole-veepallist-õrna-aimugi-ja-kes-tegelikult-vajaksid-ujumisrõngast-ning-kätiseid-et-üldse-pinnal-püsida. Niimoodi. :)

  Keith: Okidoki, eks ma siis viskan pilgu peale. Tegelikult ei käi ma fb´s üldse, aga sinu nimel võin seda ju teha... mismõttes sa ei leia mind?! Panid ikka õige nime? :) Mu nimi on Maris Pedaja endiselt. :)
  Kusjuures, on küll. Ma ilmutasin reedel oma vanaemale ühe pildi, kus ma Johannaga koos peal olen. Milline kokkusattumus. Sa võid teda faceboogeldada ka muidugi. Aga kui sa oma meili ütlen, võin sulle saata. :)
  JA OOTA ÜKS HETK, SA RÄÄKISID MU VANAEMAGA MINUST? Põnev. :)

  ReplyDelete
 6. damn, ma juba lootsin, et sa oled vahepeal mehele läinud ja äkki su perekonnanime muudetud.. :D xD MUIDUGI OLEN KINDEL, ET PANIN ÕIGE NIME :D

  on ta ikka Johanna Merirand? :D Nagu.. OMMGGGGG.. See pole üldse see Johanna, keda mina mäletan.. nagu... OMGOMGOMGOMGOMG

  ReplyDelete
 7. Ooota, sa ei kuulnudki seda juttu, et ma olen vahepeal kaks korda lahutatud ja kolm sohilast saanud?! Pole enam ise ka kindel, mis mu perekonnanimi hetkel on, aga uus kihlasõrmus on juba sõrmes ja mingi punapea uuesti sihikul. :D:D

  Ma lisasin su facebooki muideks, polnudki nii raske... ja sinu reaktsioonist järeldan ma, et sa leidsid Johanna ka üles. :)

  ReplyDelete
 8. küll sa ikka jõuad, Mannukene. ;) isegi minul on ikka veel seesama perekonnanimi.. ;D :( ja lahutanud ma ka veel pole. :D ja krt, lapsi ka pole veeeeel jõudnud saada. xD :D

  SEE EI OLE SEEE JOHANNA!!!!! :D:D

  ReplyDelete
 9. Kõige uuem gossip: jätsin eile ühe kihlatu maha, aga õhtul sain juba uue sõrmuse sõrme ning homme lähen uut ämma vaatama. Üheksa kuu pärast on uut ilmaimet ka oodata. :D:D

  ReplyDelete
 10. no eino tere tali. :D ja kurat kui sa mind katsikule ei kutsu, siis mina sind ka ei kutsu. :D kahe aasta pärast. :D xD

  a noo, Mannu, järelikult sul lööki on.;) kuradi kahju, et minule vaid ühest piisab. :D

  ReplyDelete
 11. No eks sa tule siis üheksa kuu pärast. Ega mul kahju ei ole. :) Note to self: Kahe aasta pärast Keithi katsikutele. SAAB TEHTUD!

  Yeah, right. :)

  ReplyDelete