November 13, 2011

If your name was homework, I would be doing you on my desk right now

Bonjour!
Ma lubasin küll endale, et ma ei tee uut postitust enne, kui ma eelmisele vähemalt ühegi kommentaari saan, aga siin ma nüüd istun oma nulli kommentaariga ja vajadusega oma pilte ja elu internetis jagada. :) Hakkasin mõtlema, et muidu ma äkki ei saagi enam kunagi blogida...
Eile oli heliredelite arvestus, MA SAIN ÜHEKSA! Fyeah, ma olin/olen niiiii õnnelik lihtsalt. Kõik eelnevad kuus aastat (kaks korda aastas) olen ma heliredeleid mängides olnud meganärvis, vererõhk on tõusnud, hingamine kiirenenud, pulss väljunud kontrolli alt, käed kohutavalt värisenud... seekord oli mul lihtsalt täiesti ükskõik. Sain kaks päeva enne arvestust heliredelid teada, mängisin neid üksinda kodus, õpetajale enne arvestust ette ei näidanudki, võtsin vabalt. Chill. Kümme minutit enne arvestust küsisin igaks juhuks üle, kas cis-mollis on ikka pika kolmkõla teises pöördes vasakus käes mustal klahvil neljas sõrm, aga muidu õpetaja neid enne ei kuulnudki. Jah, mina ei närveerinud, see-eest närveeris minu eest klaverigeenius Dzessika, kes mingi konkursi tõttu on sel aastal heliredelitest üldse vabastatud. Muretses minu pärast, nii armas. Me oleme ju ikkagi kuus aastat koos ukse taga närveerinud, šokolaadide ja nätsude peale kihla vedanud, vahel pisaraid valanud ja veidi tihemini õnnest ringi hüpanud. Imelik oli ilma temata... Ja teate mis?! Mul hakkas üksinda enne arvestust IGAV. Ma ei viitsinud ära oodata, kuna minu järg käes on. Uitasin koridorides ringi, tegin matemaatikat, lollitasin vetsus sooja
veega ja mängisin hoopis Brahmsi ja Mozarti palakesi. Hahahaa, õppealajuhataja võttis mu varem vastu, sest tal hakkas minust vist kahju. :) Igatahes mängisin ilusti ära, ainult E-duuri juhtseptakordi pikas arpedžos feilisin kolmandal ringil haledalt. Aga kuna "tehniline tase ja kiirus olid head", siis pandi mulle heldelt üheksa. WOHOO, jessjessjess! Hakkame juba kuhugi jõudma...
Lugesin eile oma vanu orkuti iseloomustusi ka ja naersin ennast segaseks. Appikene.

Paula Johanna: hahahahahahahahahah.. mannul on omamoodi arusaam pillist nimega vibrafon. ta kirjutas täiesti rahumeelega lünka vibraator ja olekski selle sinna jätnud, kui ma poleks "khm" teinud.. oi mannu :D
Airiin: Marisel pole peas kõik päris korras :D igasuguste kalduvustega inimesi leidub, aga niisuurt jobu pole ma veel näinud :D:D (( HEAGA )) :D
Johanna: mannnu :))))))))))))))))))))))))) hullllllllllllllllllult musi mul !?!?!?!?!?!?!?! (kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk)
hha ;dd tegelt on nii et mannu on üks ohmooon mul, noh lühidalt öeldes Pr. Keefir. :D jja, mannule väga meeldib see nimi. mannu on sjuke ülbik, kes sodib teiste inka vihikuid ja kõike muud sellist, ja kes ei tee hiirel ja elevandil vahet sest mõlemad on halli värvi, nii mannulik mis? noh tegelt oli see bio ja inka õpikutega, aga no ega keegi niikuinii peale mannu aru ei saa mida ma siin pläran , amulpoh. :D , KALLIS ;*
Liisu: mannu on minu hulluke, see peaks kõik ütlema. :) KUUS SÕRME VEEL PÜSTI.

Oooojaaa... seal oli palju hullemaid, aga mingi delikaatsustase peab säilima, seega saate sellised viisakad. :)
Hetkel idee järgi õpin saksa olümpiaadiks aka blogin ja teen käsitöösse lõikeid aka otsin blogile pealkirja. Nojah.

Pildid on pühapäevast, sest tuli tahtmine midagi teha.
Kommenteerige ikka ja olge mõnusad,
xoxo

6 comments:

 1. OMG see pealkiri on lihtsalt nii sinulik...

  Muideks, ma tahan ikka veenduda, sa ikka tead et mul ei olnud orkutit jah? Sest mina pole elu sees niimoodi kirjutanud :D

  Pildid on niii... talvetunnet tekitavad, mõnušaad. AHJAA MA SAIN KOORI TAGASI :)

  ReplyDelete
 2. Ma teadsin, et sa hakkad seda pealkirja jumaldama!
  Kullake, see Johanna ei ole sina... mu klassiõeke hoopis, kes käis meie koolis esimesed seitse aastat...
  Aitäh ja PALJU ÕNNE! :)

  ReplyDelete
 3. Tubli oled! :)
  Mul on ka heliredelite arvestus varsti. Esmaspäeval vist juba isegi, kui ma ei eksi.

  Aga mulle väga meeldivad need pildid, tekib kohe tahtmine tass teed juua. :)

  ReplyDelete
 4. Aitäh! :) Ma olen 100% veendunud, et sa saad suurepäraselt hakkama! Mis heliredeleid sa mängid?

  Nüüd sa ajasid oma jutuga mulle ka teejoomise isu peale! :)

  ReplyDelete
 5. HAH sa ei saanud mu sarkasmist jälle aru :D
  Ma ei arva su mälust ju NII halvasti...
  Ja sa ei tohiks arvata et ma NII loll olen ja sellest aru ei saa...

  Oh well, pead veel natuke harjutama :)

  ReplyDelete
 6. Jejeejee ta oli sarkasm, eksole. :) Muidugi, kullake, me kõik usume sind! MUIDUGI!

  Ma olen nõus sulle eratunde andma, et hoopis sina harjutada saaksid! :D

  ReplyDelete