December 5, 2011

Men are from Earth. Women are from Earth. Deal with it.

Täna öösel sadas lund!
Tegelikult ma väga ei oodanudki seda, eelmisest aastast juba nii siiber. Aga ega ma nüüd väga ei kurvasta ka. Ikkagi kolmas advent käes varsti.

Mu klaveriõpetajal oli sünnipäev, ma ilmustasin talle eile selle ülemise pildi ja tegin kaardiks. Muidugi käis juurde ka šokolaad ning muu selline värk, aga see pole hetkel sugugi tähtis. Igatahes andsin kaardi kätte ning olin valmis igaks reaktsiooniks alates vihkamisest ning lõpetades suure armastusega. Aga selleks ma küll valmis ei olnud: õpetaja vaatas pilti ja ütles entusiastlikult, et siit saab ju mängida! Ma olin väga kuidas-palun?-näoga. Ta võttis foto ja mängis mulle selle pealt ära mu kuuenda klassi pala. Kõik akordid ja noodid pole muidugi pildilt näha, aga ülejäänu oli tal enam-vähem peas. Uskumatu naine!
Muidu läks mul klaveris Chopini mängides hästi ja õpetaja KIITIS mind! Mis toimub? Kas see oli sünnipäevast tingitud ülendatud meeleolu või...?


Mis mul siis veel uudist... tantsutunnid algasid koolis, esimese korra kohta päris okei isegi. Õppisime rumbat ning ma uskumatul kombel sain pihta! Käisime eile õhtul peale mu klaveritundi Lauraga kinos "Laenatud aega" vaatamas, mis oli lihtsalt kohutavalt awesome! Ajas mu lemmikfilmide registri uppi ja tõusis kindlasti esimese viie hulka. On vast "Inception´ga" enam-vähem samal pulgal (VÄGA KÕRGEL). Hmm... meie koolikesel toimus sünnipäev, palju õnne! Sain isegi Kuu Tegijaks ja puha. Ja nädalavahetusel tegime piparkoogitainast, täitsa uskumatu kui mõnus lõhn igal pool üleval oli! Apelsin, kaneel, nelk, kardemon... appi. Ülehomme on kõnevõistlus ja laupäeval geograafia olümpiaad ka, jess. Varsti algab Lille Jõulumaa ka.
Ongi vist kõik... ma ju ometi ei unustanud midagi suurt ja tähtsat. Kindlasti mitte. Ei olnud ju midagi... oih, meenuski. 10.-17. juulil olen ma nautimas oma elu kusagil Eiffeli torni kandis Pariisis. Oma toreda issikese ja Lauraga. Me ju ometi ei istunud terve pühapäeva minu pool ega broneerinud majutuskoha- ning lennupileteid, mkmm. 14. juulil on kuulus Bastille´i päev, mis tähendab palju-palju ilutulestikku Eiffeli torni taustal. :) Ooooooo, ma ei suuda enam oodata!
Olge mõnusad ja visake ikka paar kommentaari ka,
xoxo

10 comments:

 1. kõige ilusam kommentaar, nagu Sa tahtsidki:)

  ReplyDelete
 2. Kas sa said mu sõnumi kätte, facebookis? :D

  ReplyDelete
 3. esiteks, tundub, et peaks vist toda filmi kaema, kui ta lausa Inceptioniga samat astet jagab. teiseks, pariisi-pilte ootame vägaväga palju ja vägaväga ilusaid! kuid sind teades ületad kindlasti kõik ootused mitmekorruseliselt :)

  ReplyDelete
 4. MINE METSA.... RIKKUSID TÄNASE TUJU ÄRA OMA SUUREPÄRASE PARIISI UUDISEGA.. :( Miks sa sinna lähed, Maris?? MA TAHAN KAH.. :/:/:/
  Fain.. elu rikutud, suvi rikutud,.. :D
  E.B.A.A.U.S.

  ReplyDelete
 5. Kui sa näed Prantsusmaal Remi Gaillardi, siis ütle talle tere. :D
  Muidu võid sa suht metsa käia, et sellisesse kolkasse reisid. :S:/ Inimestel pole enam üldse maitsetki!!11 fui :S:S

  ReplyDelete
 6. Wow inimesed, viis kommentaari! Te olete suurepärased :)

  Maria- eks ma pean sind järgmisel korral oma postituses meeles! Tähelepanu kõik lugejad, võite juba praegu Maria profiili vaadata ja followida! :)

  Ragne- kuna sa oled nii special, läksin ekstra sellepärast sinna!

  Tuule- mine viska sellele filmile jah pilk peale. :D Ja ära oma lootusi seoses ilusate piltidega üles küta, kuna muidu tuleb äkki pettuda veel rängalt :D

  Marilind- jajaajaa, mitte et sinu suvi mingi ülisuper ei tuleks. Ära mitte üritagi! :D

  Ragne- Eks ma siis võtan autogrammi kah sulle :)

  ReplyDelete
 7. Nii tüüpiline, magasin suure kommentaaride laine maha...

  Aga jah, see film tundub üpriski lootustandev, peaks mõne imaginary friendiga vaatama minema :)

  Ja mida ma rääkisin algusest peale, muidugi sa saad Pariisi! Olen nii uhke su üle(kui sa muidugi ei unusta mind kohvris kaasa võtta) :)

  ReplyDelete
 8. Oh sind, imaginary friendiga? Nagu ma su juttude põhjal järeldanud olen, esineb neid koolis rohkem kui küll. :)

  Nüüd olete juba kohvris sina ja Marilind... uhh, kakskümmend kolm kilo hakkab täis saama. :S

  ReplyDelete
 9. Aga mina ootan pildiyllatust sellest, kuidas pisikesed lapsed Marisega marakaid meisterdavad. Olgu olla! Aga muidu kiidan kingitust klaveriõpetajale ja yleyldse oled megaarmas ja ilus ja tore ja hea:)

  ReplyDelete
 10. Kui mind teisipäeval ja kolmapäeval koolis ei ole, siis sa tead, et ma teen lastega marakaid! Eks ma siis võlun kuskilt mõne pildi ka välja. :)
  Awwies, sa oled nii-nii armas. :)

  ReplyDelete