December 19, 2011

Some say the glass is half full, some say the glass is half empty. I say “Are you gonna drink that?”

Hello!
Ma nägin nii kohutavat und! Nagu... lösutasin suvakates dressides diivanil, näksisin midagi ja vahtisin "Simpsoneid". Mingi hetk vaatasin kella: oh my, neljakümne minuti pärast on lõpetamine!! Ma olin unustanud lõpukleidi hankida. Tormasin elu eest riidekapi juurde, tõmbasin selga Maailma Kõige Koledama Seeliku Ja Jubedama Särgi. Kas unustasin mainida, et kuna ma olin just pead pesnud, oli mul veel käterätikust tehtud turban peas? Oh well. Jooksin lõpetamisele, juuksed käteräti vahelt turritamas ja põsed õhetamas. Kõik. Nägid. Välja. Nagu. Printsessid. Ja. Mina. Olin. Nagu. Mingi. Vaeslaps. Puukossides. Õõõh, mitte kunagi ei lähe minu lõpetamisel niimoodi! Ei tohi minna!!Ragnel toimus sünnipäevapidu reedel, mis oli väga awesome. Toppisime Mannu ja Eveliniga ühe purgi täis münte ning kõikvõimalikke maiustusi: komme, šokolaadi ja nätsu. Lisaks kinkisime purgi nutellat ja ühe banaani, kimbu õhupalle ning rahataskuga kaardi, kuhu joonistasime sisse trollface´i. Nii armas, eksole... seltskond oli mõnus ja ma umbkaudselt teadsin kõiki (BLOGI, MA ARMASTAN SIND). Koolitus ja rahadega arveldamine toimus ka veel enne seda, mistõttu pidin kahjuks skip´ima oma kooli jõulupeo, aga pole hullu. Neil läks nii hästi. :)
Pühapäeval käisin teatris, mis oli väga kasulikult sisustatud aeg. Mulle väga meeldis! Ja kirjutasin käsitsi kuuelehelise (okei, kui tiitelleht maha arvestada, siis viielehelise) geograafia referaadi, nii tore. Küpsetasin piparkooke!
Eile toimus näiteringi jõulupidu, millest mul aimugi polnud. Esinemine ka, how cool is that? Nagu... marsin sisse enda arust tavalisse tundi ja siis pasundatakse kõrva, et hoppaa, esinema ja peole! Aga ülimalt mõnus oli, nägin ka oma pisikesi uusi Lille Jõulumaa sõpru ja lollitasin niisama. Natukene tegin õhtu poole kingutusi ka, ma olen nii tubli!
Mu issi veab mu täna kohe peale kooli oma nõmedasse proovi, kuhu ma absoluutslt minna ei taha. Peale seda toimub näiterngi jõulupidu vol 2, MIS MÕTE SELLEL ON? Õhtul on trenn ja mul on tunne, et pole Aurat juba sajandeid näinud!
Kolmapäeval toimub mu klaveri lõpupidu, meie Liebe. Esinen palaga, mida pole kordagi õpetajale mänginud. Allakäigutrepi 987. aste!
Neljapäev on ametlik vabaduse päev, jess! Hommikul kirikukoor kooliga, lõuna ajal nõme kirikukoor issi kooliga. Elame üle, elame üle. Mingi muusikakooli aktus on ka vist...

Kui algab vabadus, on mul ausõna aega jälle pilte teha!
Seniks aga,
xoxo

4 comments:

 1. Võid mulle pai teha, sest sul on nüüd 60 followeri!! =D

  ReplyDelete
 2. *paipaipaipaipaipaipaipaipaipai*
  Ainult nelikümmend veel minna! :D

  ReplyDelete
 3. ma armastan Aadut, ta on veel elus:)

  ReplyDelete
 4. VEEL?!?!
  Ma olen väga rõõmus, et ta sulle meeldib. :)

  ReplyDelete