February 14, 2012

My love, you take my breath away. What have you stepped in to smell this way?

ILUSAT SÕBRAPÄEVA!
Käisime umbes kolmandiku klassiga lasteaias täna, mis oli niiiiiii armas! Kõik need pisikesed lapsed ja... ohjah. Sain kaks põsemusi ja kandsin vist küll kõik lapsed Pokude rühmas süles ka mitu tiiru läbi. Lapsed kaklesid käest kinnihoidmise ja pildile pääsemise tõttu... mis tuletab meelde, et kõik mu ilusad pildid lasteaiast on preili Adamsoni käes. :) AGA JÄRGMINE POSTITUS TULEB PILTIDEGA, sest homme saan mälupulga! Ja kuna neljapäev ja reede mööduvad Tallinnas, siis ilmselt tuleb see postitus homme. Oooooo, kaks postitust järjest! Siis teen vast natukene põhjalikumalt ka!
Küpsetasin eile õnneküpsiseid Laurale, MA EI TEE SEDA ENAM KUNAGI. See oli väga killer ja võhmalevõttev, aga tulemus jäi päris armas isegi minu meelest. Kallis Laurake oli mulle täitsa ise unenäopüüdja meisterdanud, sest tüdines vist ära juttudest, kui väga ma seda soovin. :) Ripub nüüd mu voodi kohal, AITÄH! Hommikul ajasin ennast üles ja küpsetasin muffineid ka. Ja öösel lõikasin lasteaia tarbeks lilleõisi. Yeah, eilne kingituste tegemine tasub kätte: täna õpin elu eest eesti keele kõnet ja saksa luuletust, lisaks kordan Kaare konsultatsiooniks ja klaveritunniks. Nii armas!
Sööklas jõime kokat. Ja trennis kaotasime veepalli. Vägagi õnnestunud. :)
Kui läheb plaanipäraselt, siis homme jälle,
xoxo

4 comments:

 1. Ohhhoo, minu ja Anna käed on nüüd kuulsad, kahju, et see facebook pole, siis saaksid ära ka märgistada! :D:D okei, ma enam ei räägi sel teemal. :) JA PREILI PEDAJA, kus on teie tänane postitus? :D

  ReplyDelete
 2. Anna küll vingus neid tähti tehes, aga valmis ta sai ja tulemus on niii lahe. :) Ma võin paintis suurelt punase ringi sinu kätele ümber tõmmata...
  Tänane postitus jääb ära, sest PJ jäi haigeks ja ei toonud mulle pilte. :(

  ReplyDelete
 3. Oh näita mulle neid konkursi pilte, ma võin ise sulle need 2 välja praakida ;)
  Need on alfjfdvnaeorvnoevnflkjdvfilusad pildid mis sul siin on :)
  JA ma pean sind esmaspäeval nägema muidu ma ei mängi!

  ReplyDelete
 4. Hahahaa, kõik tahavad mu pilte praakida, ma olen nii vedel ega julge. :D
  Ooot-oot, miks sa mind esmaspäeval näha tahad?! Kas meil on siis mingi tähtis päev? Midagi on mul nagu meeles, aga ei meenu... 20. veebruar.. hmm, ei tea. :D:D

  ReplyDelete