February 17, 2012

Stay a child while you can be a child.

Heiheihei!
Mul on lasteaiapildid!! Aitäh, PJ!
Laura süles olev poiss omas maailma kõige ilusamaid silmi ja pikemaid ripsmeid! Nagu... seisin temast viie meetri kaugusel ja sain ta ripsmetega pihta kui ta silmi pilgutas. Peaaegu.
Ülemisel pildid olev poiss mu süles ütles mulle, et tal pole ühtegi sõpra. Mul hakkas niiii kahju temast. Hiljem suutsin ta vist rõõmsamaks teha, jäi ilusti teistega mängima! :)
Käisime Laura, Paula Johanna ja Annabeliga Tallinnas neljakesi mingi saksa projekti asjus kaks päeva. Tegime PJ´ga keemia õpituba, Laura ja Annabel kokkasid saksa rahvustoite. Alguses tundus keemia küll niuniuniu, aga lõppkokkuvõttes jäin siiski väga rahule! Kõik toimus saksa keeles ja kui reedel linnaliinides bussijaama poole loksudes mingi mutike minuga vene keeles rääkima tuli, alustasin lauset sõnadega: "Ich kann..."
*juhin ülemisel pildil tähelepanu Enelile ja tema pisikesele*
Meie keemiaõpetaja nimi oli ilma naljata Harder ja ta oli nii lahe! Lahustasime kohvifiltris värve ja kirjutasime salakirju. Teisel päeval rääkisin ÜSNA vabalt juba ka sakslastega ning meie plakat (Die farbige Welt der Chemie) tuli kõige ilusam. :) Käisime teisedki õpitoad läbi ja nägin kaks korda teatri õpitoa näidendit (peaproov+etendus). Ja kuna jäime neljapäeval pool tundi alustusele hiljaks, ei kogutud meie käest ka osalustasu... ja meil endal tuli see ka alles koolist väljas olles meelde. Jõudsime kell kuus koju, NII HEA ON TAGASI TARTUS OLLA!
Mis veel? Eks ma lähen nüüd ekooli ja upun kõige selle alla, mis nad kindlasti kahe päevaga edasi võtsid. Ja kui ma esmaspäevaks hakkama saan, siis... 20. veebruar oli nagu mingi eriline päev, aga ega ma kindel ei ole. Ahjaa, mingi sweet 16 vist. Nothing special. Issi juba kinkis mulle suure ümbrikutäie harilikke pliiatseid, mida ta õpilased enam ei vaja, ooo. Fun fact: mulle meeldivad mu vanatädi ja -onu! Nad saadavad absoluutselt igaks tähtpäevaks e-kaarte. Seekord sain päris kaardi!
Olge siis toredad ja nautige nädalavehetust,
xoxo

2 comments:

 1. *juhin tähelepanu ülevalt neljandale pildile ja marisele seal pildil*

  Mannu , väga armas postitus muidu !
  Ja mina sain ühe oma kingi juba kätte, kuigi minu sünni alles 7 päeva pärast. :)

  Ja Tartu on muidugi alati mõnus ! :D

  ReplyDelete
 2. SEE LAPS HOIAB MUL KUDUMISERVAST KINNI, sul on aga kohe näha, et ega seal nalja ei ole. :D
  Aitäh, Eneli! Oijummel kui noor sa oled, kohutav lausa! Alles seitsme päeva pärast 16, nänänänää. :) Nüüd juba kuue, mu kellake näitab 1.03. IKKAGI!

  ON TÕESTI, Tartus elab Tartu vaim!

  ReplyDelete