March 5, 2012

Dreams are like stars...you may never touch them, but if you follow them they will lead you to your destiny

Tsauki!
Kas keegi peale minu teab seda olukorda, kui lõpetad oma LEMMIKU seriaali/raamatu/filmi/mille iganes ja peale seda jääb sisse selline mida-ma-nüüd-oma-eluga-peale-hakkan?!-tunne? Kuna ma olen sellest viimase ööpäeva jooksul niiiii palju rääkinud, ei tee vast mainimine blogis ka halba. Mu absoluutne lemmiksari on BBC "Sherlock", millel lõppes eile teine kolmeosaline hooaeg. Ja uut kolme osa on oodata alles 2013. aastal! :( Mis ma teen nüüd!? Mul pole kunagi olnud niimoodi, et loen päevi ja tunde pühapäeva õhtuni, täpsemalt 22.00´ni. Kõiki teisi sarju ma lihtsalt vaatan. Aga seda ma Vaatan. Ja kuna ma olen mingi imelik, siis mul käib praegu "Sherlocki" soundtrack ka!

Reedel käisin eesti keele olümpiaadil, sain kaheksanda koha. Olen kergelt pettunud ka, aga kuna nagunii mingit riigivooru tulemas pole, on kõik korras. Õhtul vastu laupäeva jäin Maali poole ööseks. Õhtul käis Johanna ka, aga kahjuks pidi enne südaööd lahkuma. Sellest hoolimata saime temalt haigelt armasad sünnipäevakingitused ja maailma parima toorjuustukoogi. Tegime Caesari salatit või midagi sinnapoole, nägin ära ammuigatsetud "Date night´i" ja natuke vaatasime minu poolt palavalt armastatud "Inception´it" ka! Ning kuigi ma ei tohtinud pilte avaldada, siis... PALUN VABANDUST! :)

Täna tuli muusikakooli mingi klaverivirtuoos Inglismaalt meile, lõpetajatele, tundi andma. Muidugi minu geograafia kontrolltöö ajal, muidugi! Sest ma ju ometi ei pea minema seda oma ajast järele vaatama, eks. Aga läks päris ilusti, ta isegi kiitis mind ja puha. Oli hästi sümpaatne ja tore, jäin väga rahule. Otse vastupidiselt mu õpetajale, kes mossitas peale seda ja vingus, et tund on asjata raisus, kuna mitte midagi uut ei selgunud ja targemaks samuti keegi ei muutunud. Nojah... peale seda käisin näiteringis, kus oli tegelikult samuti äärmiselt tore täna. :)

Tõmban otsad kokku vaikselt, üritage selle jubeda libedaga siis ilusti ellu jääda ning võimalikult vähe luid murda,
xoxo

11 comments:

 1. Pildid ja teksti on võrratud nagu alati, KUID ...:) varsti sa võiksid mulle tagastada mu kaks timpmanni nalju täis olevaid füüsika vihikut NING oleks ka äkki viimane aeg sinu sünnipäeva (tagant)järele tähistada :)?
  Igatahes pildid olid nunnud :))

  ReplyDelete
 2. Kas keegi peale minu teab seda olukorda, kui lõpetad oma LEMMIKU seriaali/raamatu/filmi/mille iganes ja peale seda jääb sisse selline mida-ma-nüüd-oma-eluga-peale-hakkan?!-tunne? -
  MARIS, MA TEAN, KUIDAS SA END TUNNED! Mina, selline TV-sarjade friik, tean täpselt, mida sa tunned. Ma vaatan umbes viite - kuute sarja, ja nad on kõik lõpetamas oma hooaegasid. ( Osad tegelikult juba lõppenud ) Nüüd hakkan vaatama su Sherlockit, siis on sul keegi, kellega koos seda igatseda :)

  Ja superilusad pildid!

  ReplyDelete
 3. Mannu: Ma saadan need sulle homme muusikakoolis Katariinaga. :) EEEE, me lähme sinu ja Johannaga kinno tähistama varsti, just letting you know...:) AITÄH PILTIDE KOHA PEALT KA!

  Ennu: Jessss, ma pole ainus!!! PALUN-PALUN-PALUN vaata kõik Sherlocki kuus (nüüd juba viis) osa järgi, sest siis on mul aasta otsa kellegile kurta. :) JA SUUR AITÄH!

  ReplyDelete
 4. Kas keegi teine seda tunnet teab...?
  My dear, ma tean täpselt seda tunnet. Ja tegelikult ka täpipealt, sest... SHERLOCK! *passes out*
  Y'know, you just walked into a living Sherlock Holmes encyclopedia. =P Ja ma tunnistan, BBC versioon /on/ neist kõigist parem. (Kohati isegi originaalist parem. Mr Doyle, please don't shoot me.)
  Noh, kuni me siin vaikselt Sherlocki uut hooaega ootame, saab Martin Freemani Kääbikus imetleda... ^^ Oooh, and Cumberbatch is motion-capturing Smaug... *drool*
  SherlockSherlockSherlockSherlockSherlockSherlockSherlock. *passes out again*


  - Birgit, kes ei viitsi ikka veel sisse logida

  ReplyDelete
 5. APPIKENE, nii hea on avastada veel inimesi, kes seda sarja armastavad, sest neid on niiii vähe! :)

  ReplyDelete
 6. Maris, Sherlock on ka minu lemmik! :) Aga, mis täna toimub? Mis teed? Pildistama? :D
  Jaaa, see võrratu pildimõte on minu telefonis ka. Täpselt sellise kirjeldusega pilt :)

  ReplyDelete
 7. Preili Linnuke, sa oled ainult ühte osa näinud. :)
  Homme räägime laupäevasest matkast, eks? *kulm*
  Nüüd läheb bitch fight lahti: kes teeb ilusama pildi?! :D:D

  ReplyDelete
 8. Preili Pedaja, see polnud mul esimene osa.. Olen seda algusest peale jälginud. *kulm* Kus sa sellise vale info said? :D
  Homme näeme, siis alustan sinuga bitch fighti! :D

  ReplyDelete
 9. HAHAHAHAA, mis vale info, ise ütlesid nii!! :)
  See ya homme, parim võitku. *kulm*

  ReplyDelete
 10. Mis seal ikka, kena PILDIvalik... Aga jah, ma ei pannud silmi kinni ehk ma soovin nüüd üksikasjalikku koogikirjeldust, aitäh!

  ReplyDelete
 11. Ooooo, tere tulemast, Johanna! :)
  Šokolaadi-toorjuustukook kirssidega, see oli lihtsalt no.... uskumatu! (anna andeks, kallis).

  ReplyDelete