March 12, 2012

Prejudice is the reason of fools

Bonjour!
Aitäh Linnuke, need maasikad olid lihtsalt... nagu... sa kinkisid mulle keset märtsikuud MAASIKAID! Ma sain süüa maasikaid! Ja need maitsesid nagu maasikad! Nagu... ma ei oska mitte midagi öelda. Ainult seda, et ma küpsetasin kohvi-kakao-banaanimuffineid ja sõin neid ehtsate maasikatega. :)
Tegin eile pilte oma armsate kingitustega, aga kuna ma olen nii ideedevaene inimene, ei ole siin midagi uut. Kõigil Mannu piltidel võib märgata sellist joont: valge taust ja raudselt juures filmikaamera, et pilti lahedamaks muuta. Aga ma ei oska midagi kosta, laiskvorst as I am. KUI millalgi õnnistatakse mind sinise taevaga, on mul selle LOVEiga väga ebaoriginaalne mõte! Ja ma usun, et seda valemit pole raske ära arvata. Mul oleks venna käsi vaja ainult...:)
Ahjaa, REGISTREERISIN ENNAST EILE HUGO TREFFNERI GÜMNAASIUMISSE ja Jaan Poskasse ka ära, katsed nädala aja pärast. Mingi suure üllatusena see ei tulnud, sest olen juba trimestri algusest saati Tõnnsoni juures matat harjutamas käinud ning viimasel ajal ka katseteni nädalaid lugenud. Füüsika on muidugi suur ja tühi laiuv auk, seega nädalavahetus tuleb idee kohaselt kooliteatrite festivali kõrvalt erakordne füüskaralli. Ma saan reaalis haledalt tappa, aga noh... you miss 100% of the shots you don´t take, seega NO REGRETS!
Täna oli Poskas lahtiste uste päev, kus nägin üllatavalt palju tuttavaid isegi. Kallis suusatrio üritas mind suusavõistlustele meelitada, aga MITTE KUNAGI ENAM!! Teate ikka, et nad valetasid mulle eelmisel aastal, et sõita on vaja 500m, kuigi tegelikult hoopis 2000m? Teate ikka, et kui nad küsisid, mis suusad mul on, vastasin ma "sinised"? Teate ikka, et ma reaalselt SURIN seal? Teate ikka, et suustatamine ei ole lihtsalt minu ala? Eneli, ma armastan sind väga-väga-väga, aga mitte nii palju. :)
Ma pole veel kindel, aga me vennaga VIST algatasime midagi. Ta on viimasel ajal sellest J. Kony loost nii pöördes, et kuidagi kasvas sellest midagi projektitaolist välja. Ja kuna hetkel on käimas koostöös Tartu Linnavalitsusega noortealgatusprojektide konkurss, siis... ma ei tea veel mitte midagi, aga VÕIB-OLLA läheb hästi ja saame rahad ka. :) Marilind lööb muideks kah kampa, vähemalt nii ma neile tüüpidele kirjutasin. Just letting you know, linnuke...
See on siis kõik praeguseks, tõmban otsad kokku. Homme ikkagi tavaline teisipäev, ma ei suuda vaheaega ära oodata!!
Nautige järjest suuremaid ja suuremaid lume- ja jäävabasid laike tänavatel (ja visake paar südantsoojendavat kommentaari palun),
xoxo

9 comments:

 1. Nooo, mis sorti tuttavaid sa siis lahtiste uste päeval nägid, mind huvitab ;)
  Ja ma ei tule su blogisse neverever enam kui sa sellist toitu siia paned, ma ei tee nalja. Ainult siis, kui sa ütled et need on plastikust...
  Ja sa tead kui eeeeem, järjekindel ma olen!

  ReplyDelete
 2. Ma sõin sõbrapäeval maasikaid.. :) Ja ma algul mõtlesin ka, et raudselt mingi plastmassi maitsega, aga ei. Täiesti maasikamaitselised maasikad olid. :D Mingid Hispaania omad vist, kui ma ei eksi. :D

  ReplyDelete
 3. Johanna: poole tunni pärast trennis kuuled. :)
  PALUN TULE IKKA TAGASI, MA EI PILDISTA ENAM TOITU MITTE KUNAGI (muidugi-muidugi)! :D

  Keith: Olid küll jaa väga head mul ka! Ja nende lõhn... appi. :)

  ReplyDelete
 4. Hello Mannu.. Mine. Ära. Metsa. Kännu. Otsa... Need muffinid........oeh. Mu vaene kõht tunneb neist puudust.. :) Ajasid isu peale.. :/
  KUULE, nende kingitustega tulid niiiiii kenad pildid ju!! :) MULLE VÄGA MEELDIVAD!
  Jaa, eeeem. Helista mulle homme siis, kui kinos oled käinud ja.. näiteringis näeme! :))
  Linnuke,
  xoxo

  ReplyDelete
 5. AITÄH LINNUKESELE! Ma võtan lahkelt kõik tänusõnad vastu, sest mul on niiiii masendav tuju hetkel. See kommentaar tõstis meeleolu kümne palli võrra ehk siis tuju on praegu juba kuskil miinus sada viiskümmned kuus või nii... SEE ON TÕUSNUD!!
  Homme helistan, võta siis vastu, preili ma-lähen-kooli-ajast-Kumusse! :)
  Pedajake (how not so cool is that?!),
  xoxo

  ReplyDelete
 6. Mariiiiiisssssss, miks sul eile halb tuju oli??? :(

  ReplyDelete
 7. Mängisin kaks pool tundi klaverit, no big deal. :D:D

  ReplyDelete