May 6, 2012

Fall seven times, stand up eight

Terekest!
Meil toimus reedel kell kuus kooli tippsündmus: kevadkontsert. Ma olen esinenud seal since 2003 ja mitte ühtegi aastat vahele jätnud. Alati toimuvad enne kontserti pikad proovid, hääleharjutused, liikumised... Sel aastal sain vist umbes 6 päeva enne kontserti teada, et see üldse toimub. Samuti ei käinud MITTE ÜHESKI proovis. Mõtlesin, et tulen lihtsalt ja laulan kooriga need laulukesed ära, nagunii olen pikk tüdruk ja seisan tagareas. Sain teada, et esineme viimastena. Mõtlesime Lauraga seitsmeks tulla, sest peaproovis kulus (juttude põhjal) kaks tundi ning nii oleks meil veel vabalt aega riideid ja soengud sättida. Jaaaaaa kui me täpselt kell seitse aula ukse taha jõudsime, avastasime, et koor on oma kostüümides peal ja laulab. Polnudki muud teha kui vastassuunas peitu joosta, sest Voorandi viha on kurikuulus. Reedel alles saame!! Aga sellest hoolimata oli nii naljakas. :)
Mannu painti skillid ehk teisisõnu: hakkan Navitrollaks:
Solfi eksamitega on nüüd ühelpool, MITTE ÜHTEGI SOLFI TUNDI ENAM!! Imelik öelda nüüd, aga mul on päris kahju juba. Seitse aastat kirun, viimasel nädalal nutan taga. Muidu oli üllatavalt lihtne, kusjuures suuline osa, mida ma rohkem kartsin, oli isegi kergem kui kirjalik. Pidin laulma neile harmoonilist D-duuri koos põhikolmkõlade ja mõndade akordidega, koputama kaks neljandikku (!!!) taktimõõdus halelihtsat rütmi (üritasid viimases taktis triooliga raskemaks teha, aga ei tulnud väga välja...), laulma võõrast harjutust, mis oli kah üsna piece of cake ning lõpuks tõmbama loosiga tuttava harjutuse, mida samuti laulda. Aga selle asemel, et mulle harjutust loosida, küsis mu tore solfiõpetaja, milline mulle endale kõige rohkem meeldib. Harjutus nr 99, Des-duuris. Laulsin seda ja elu oli ilus.
Uued sinised lilled:
Ahjaaa, eile oli taevas superkuu. Tegin pilti küll, aga ei saanud midagi nii viisakat, et siia panna. Põhimõtteliselt oleks mul vaja korralikku teleobjektiivi ja statiivi, et midagi sellist üldse pildile saada. Fisheye´d tahaks ka, lihtsalt niisma... niisiis, kõik inimesed, kes te mu blogi loete ja kellel on tagataskus tuhandeid eurosid, millega teil midagi teha pole, siis just sayin´, et MA OLEN SIIN! Filtrid võin ise osta. :)
Superkuud ei saanud, aga superkassi küll:
Otsige siis nädala jooksul välja kõik oma vanad koogiretseptid, sest pühapäevaks on tarvis küpsetada,
xoxo

2 comments:

  1. Kasutan ära suurepärast võimalust ja parandan SIND: piece of cake, mitte peace of cake. Ooooh feels good :D

    ReplyDelete
  2. Hahahahhaaaa ma ei tea millest sa räägid, mul on kogu aeg õigesti (MITTE ÕIETI!! Õieti tähendab õigupoolest) olnud. :D:D

    ReplyDelete