May 19, 2012

Võilillepõllul naerame, naerame, naerame

Hola!
Jäi pisike paus sisse, loodan, et pole hullu. Mul on kirsiõiepildid täna, ihihii.
Eile toimus Hugo Vaimu päev ja pärast seda tutvumispidu. NOJAH... tutvumispeoks on seda vist palju nimetada, sest põhiliselt vallutasid oldfagid terve ruumi endale ja surusid meeleheitlikult tutvusi otsivad newfagid armutult välja. Kuidagi suutsin siiski mõned väga head tutvused sõlmida ja mingist päästerõngast kinni hoida, et suured mind jalge alla ei talluks. Elasingi üle ja varsti kadusid oldfagid suures osas ära. Alles jäi väga mõnus ja värvikas seltskond, mis koosnes 1/4 osas newfagidest (meist) ja ülejäänud ulatuses suurtest. Oli äärmiselt tore ja sai väga palju nalja, eriti just suurtega. MIS MUIDUGI EI TÄHENDA, ET MUL MIDAGI ÜLEJÄÄNUD OLDFAGIDE VASTU OLEKS!!
Muide, avalik blogi on Treffneris kõige hullem idee üldse. Nii et vaatame, mis saab...
Kolmapäeval käisin kodanik Linnuga linnas, mis oli väga mainimist väärt. Ronisime riidepoodi ja otsisime endale kõige kohutavamad riidekooslused mis üldse võimalikud. Mina: maani porililla seelik, sinine ja üleni litreid täis topilaadne asi ja rohe-hõbekirju kampsun. Lind- Alt laienevad ja kukekad velvetpüksid, miski kleidi ja ööseärgi ja pluusi vaheline põlvini asi ja hõbedase helgiga määrdunud tooniga kampsun. Tegime pilti ja nägime suurepärased välja (muidugi-muidugi)! Hiljem tegime linnas dokumentaalfilmi ka. :)
Mul on selline tunne, et ma ei peagi oma klaveri lõpetamisele kanakostüümis minema, sest mul on riided tänase seisuga olemas!! Ostsin ära vajalikud materjalid ka titepäevaks, et endale ise seelik valmistada (hoiatan: mina ja käsitöö pole, üllatus-üllatus, väga hea kooslus). Tutipäevaks on mingi ähmane idee olemas ja kooli lõpetamist veel ei tea. Aga mul on ju terve kuu veel! :) (Terve kuu veel, millest kaks nädalat lähevad mõttetule tundides passimisele ja konutamisele. Just nii, sest me ei tee tundides enam MITTE MIDAGI. Me. Lihtsalt. Läheme. Ja. Istume. Et. Mitte. Põhjuseta. Puudumisi. Saada. Lihtsalt vaatame slaide ja kordame. Ma võiks kodus passida või päevitada, sest ma ei jääks tegelikult millestki maha. Aga ei. See tegevusetus on surmigav! Teeks siis juba need nõmedad eksmid ära ja saaks ühelepoole).
Aga teistsuguste teemade juurde: Ma avastasin hommikul ühe eesti autori raamatu, mis on meiner Meinung nach väga hea. "Vaevatud" nimeks. Seni ongi mulle vist eesti kirjanikelt kõige rohkem "Nullpunkt" sümpatiseerunud, aga nüüd on tal päris hea konkurent. 100 lehte veel, kavatsen öö jooksul lõpetada.
Homme teen pilte!
Ahjaa: Tulge kõik mu klaveri lõpetamisele reedel, 25. mail, kell 17.00 Ülikooli aulasse! Aga võtke kõrvatropid kaasa, sest mina olen ka kavas!
xoxo

2 comments:

  1. Super pildid nagu alati ( pole vaja mainidagi)! Kavatsen tulla sinu kui ka Katariina lõpetamisele, lootes, et aega on ning avastasin, et saan ikkagi minu lemmiksuperfotograafi lõpetamisele tulla, suva, et see Tammega samal päeval.:):):):)

    ReplyDelete
  2. Appppi, minu armaskallis Mannu! Tegelt?! Mis, oled sa oma Tammekatega tülis või? :D:D (jajajjaaa, väga kurb muidugi, mida iganes, ma olen nii õnnelik, et sa tuled!).

    Aga klaveri kohta: tegelt ka võta kõrvatropid kaasa.

    ReplyDelete