June 13, 2012

Nothing in the world is friendlier than a wet dog

Ilusat suve kõigile!!
Mul on kõik eksamikesed selja taga ja terekest Maali rõdu, hea muusika, jäätee ning arbuus!

Saksa keel oli kerge, kuigi tundus tegemise ajal väga raske. Nojah... kergeks muutus ta siis, kui sain teada, et skoorisin viiele. :) Terekest, kiituskiri, olen sind oodanud! Suulises osas pidin kirjeldama uisutavate inimeste pilti ning mängima rollimängu, kus õpetaja kehastas mu sakslasest vahetusõpilast, kes-pärast seda, kui tegin talle ettepaneku vaadata eestikeelset filmi-küsis minult, kuidas ta sellest aru saama peaks. Uhh, kui ma nüüd õigesti märgistasin, siis... noh, minu arust oli see üks asi seal lauses kiil ning Endla Kaar rääkis, et see tuleb mõttekriipsuga muust osast eraldada!
Nautisime suve algust:

Nautisime suve algust:

Lisaks arbuusile leidus meil muideks veel 1,5 liitrit jääteed ja liiter mango-meloni jäätist.
Jah, Maali poole kogunemine eksamite lõpu ja suve alguse puhul on meil juba traditsioon, mida oleme järginud 2 korda. Eelmisel aastal Johanna eksamid. Sel aastal minu omad. Järgmisel aastal Maali kord. Siis sellest edasi teeb Johanna gümnaasiumi lõpueksamid. Minu gümnaasiumi lõpueksamid. Maali gümnaasiumi lõpueksamid. Johanna ülikool. Minu ülikool. Maali ülikool. Niimoodi kuni Marii kuldpulmadeni välja. :)
Mu uued lemmikobjektid ehk SÕNAJALAD:
MIKS ei võiks keegi mind jooksurajal JOOKSMAS näha?! Ma käin seal alates 2011. aasta aprillist, hetkel kolm kuni neli korda nädalas. Suvel tihemini muidugi, üle viie korra. Ja alati näevad kõik mind siis, kui ma korraks kõnnin! Nii ebaõiglane! Oskar, Maria koos emaga, muusikakooli Maria ja muusikakooli Nastja, muusikakooli lõpetanud Olga koos Sonjaga, Ergo, Paula Johanna, Anu koos Sandra ja veel mõne tuvastamata sõbraga, Maarja, Birgita... järele mõeldes ongi ainult Liilia mind vist vilksamisi jooksmas näinud. Inimesed, ma tegelikult ausõna jooksen seal!!
Reedest algab minu lõpetamiste ring, kuhu inimestele lilli viia tuleb. Mannu, Katariina ja Margit- pange ennast siis seal Veerikus valmis. :)
Vaade Maalikese rõdult:

Nautige suve ja vaadake jalgpalli,
xoxo

6 comments:

 1. MAARJA NÄGI SIND JOOKSMAS!! :D
  ja, Maris, suvevaheajal pean ma ikkagi mingeid eesti keele reegleid sinu blogist lugema?!? SA OLED MASENDAV!

  xoxo

  ReplyDelete
 2. See Maarja nägi jah, aga muusikakooli Maarja nägi kõndimas, fuuu!
  Noh, officially lõpetame alles neljapäeval, nii et seni naudi mu keelereeglite blogi! :D

  xoxo
  (Karin Eegreid)

  ReplyDelete
 3. Mina nägin teid Lauraga ka kõndimas, vot milline statistika ;)

  ReplyDelete
 4. Ma tean, ma isegi mainisin seda. :S:S:S:S:S:S

  ReplyDelete
 5. Vaade Maali rõdult... ma küll ootasin et sa paned selle poolpalja muru niitva naabri pildi :D:D:D
  Meie näod on alati parimad ;)

  ReplyDelete
 6. Suur kiusatus oli panna, aga ei. :)
  ON TÕEPOOLEST!!

  ReplyDelete