July 23, 2012

Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.

Meil toimus miski mini-mini suguvõsa kokkutulek, kust muidugi ei puudunud ka klaver. Ja seekord ei lubanud ma kellelgi end mängima mõjutada! Kuid see, kuidas mu isa mind siiski mängima katsus panna, ei ole lihtsalt normaalne. Nii et tundke aukartust säärase vaikse, aupakliku ja äärmiselt delikaatse isakuju ees!

Algul kinnitas ta, et ei hakka mind millekski sundima, kuigi anus ja lunis üle terve laua, nii et kogu seltskond kuulis ja kaasa elas (naised-"jäta laps rahule" mehed- "mängi jah, Maris!"). Kui see tulemusi ei andnud, keelitas ta mind igasuguste kinkidega ning kui miski ikka ei muutunud, asus ähvardama kõikvõimalike karistustega. Istusin ja teatasin muiates, et 21. sajandi naised pole mingid tallekesed, kellest nii üle võib sõita. Ja siis krabas ta mu sülle. Olime naeru kätte suremas, tegin kõdi ja siplesin nagu hullumeelne, nii et ta mu maha pillas. Jooksin elu eest teises suunas trepist üles, haarasin käsipuust kinni ja klammerdusin sinna külge. Kuid ma ei pääsenud veel! Ta tiris mind jalgupidi alla ning müksates juhtis teise tuppa. Seisis tooli ette ja teatas, et ei lase mind ära kui ma mängima ei hakka. Kui ta mind korraks ei jälginud, sööstsin alla keldrisse, kuhu Martin järele tuli ja pesumasina otsa komistas, nii et isa meid kuulis ja mu tagasi vedas. Veel tõstmist, lunimist, palumist. Kokku kestis jant vähemalt 20 minutit. Milline õnn, et mul igati normaalne isa on!


Fun fact: Mulle väga maitseb mesi. Mitte et see midagi suurt nüüd oleks, aga umbes aasta aega tagasi ei olnud ma nõus lusikatäitki võtma. Samuti hakkan ma nüüd vist vaikselt lõhet sööma, sest Louvre´is (kus kõht haigelt tühi oli) ostis isa meile baguette´id lõhega. Kuigi ma vihkasin kala, olin näljast nõrkemas, mistõttu avastasin, et polegi nii hullu midagi! Nüüd on aja küsimus, millal ma vahukoort sööma hakkan. :):)

Ma katsun ennast käsile võtta ja lähipäevil vingeid pilte teha. Ja siis üritan pikema ja põnevama postituse ka kirjutada!

7 comments:

 1. Issand kuidas ma selle esimese loo peale naersin, tõsiselt, öösel pole normaalne nii palju naerda nagu mina. See oli lihtsalt ülitore lugu! :D Su isa on vägev! Aga muidugi, miks mitte mängida kõigest terve suguvõsa ees?! Sinu puhul ju peace of cake! :)
  Miks sa lõhet ei söö?! Tobu oled, see on parim kala! :) Aga siiski, vahukoor on ka minu jaoks liig... Ühine nõrk külg. :D
  Muidugi on pildid jälle ilusad macrokad. :)
  PS! Külasta facebooki, Anna on seal möllanud veits!
  xoxo

  ReplyDelete
 2. piece of cake, mitte peace of cake...*
  Hahahahahaaa, tegelikkuses ei kannataks keegi mu isa paar tundigi välja! :D:D Usu mind!
  Ja ma nägin jah, mis Anna korraldas, tal on ikka vaba aega kõvasti üle. :)

  ReplyDelete
 3. Haha,see lugu oli tõesti väga koomiline.:D Eriti meeldis mulle see osa,kus Martin pesumasina otsa komistas & te vahele jäite - classic. :D
  Mesi on küll hea,aga liialt ei sööks ma seda kunagi.Ja ma ei mõista inimesi,kellele kala ei maitse.Eriti lõhe - nämma :D Tean päris mõnda inimest veel,kes kala vihkavad...ja tõesti..miks küll ei maitse?Kas asi on tõesti lõhnas?Aga sa teed edusamme,good for you.:) Kusjuures vahukoor on ka hea.:):)
  Väga mõnusalt suvised pildid on ka.Ilus!:)

  ReplyDelete
 4. See pesumasina lugu on minu puhul väga classic tõesti. :)
  Khmmm, ma peidan ennast kuhugi ära siis, mina kui vahukoore vihkaja... sa ei taha teada, mida ma veel ei söö! :)
  Aitäääääääh sulle!!

  ReplyDelete
 5. Hah, eks muidugi tahan teada.Mida sa lagritsast, seentest või siis tomatimahlast arvad näiteks ? :D
  Ma tean,et paljudele ei meeldi sellised asjad...

  ReplyDelete
 6. Hahhaaa, kõigile kolmele suur EI IIAL. :)
  Lisaks veel näiteks piim, munad, keefir, kissell (oleneb koostisest tegelikult, mõnikord joon päris isukalt), krabipulgad, melon... nojah, niimoodi ladudes tundun endale äärmiselt pirtsakana.

  ReplyDelete
 7. Woah. See nimekiri paneb küll väga imestama.Keefir on jah vastik,ent kõik muu küll hea.Aga no,inimestel on erinevad maitsed.Egas midagi.;)

  ReplyDelete