July 19, 2012

I’ve got problem for your solution

Teen pisi-pisi-pisikese postituse, sest lugeda olete juba küllalt saanud. Mul on mõned pisut vallatud pildikesed täna, aga ma loodan, et elate üle. :)

On täiega vinge Tartus tagasi olla ja oma sõbrakestega kvaliteetselt aega veeta! Üleile käisime Liisuga jõe ääres maasikaid ning jäätist söömas ja üleüldse elu üle arutamas. Peagi liitus meiega ka Laura, keda polnud lootnud juba nii vahetult pärast reisi kohata. :) Hiljem sain Johanna ning Kelliga kokku, maiustasime natuke Cafe Truffes ja üleüldse lollitasime ning käitusime nagu väikesed lapsed (mitte nagu tavaliselt, eks). Eilse õhtu pühendasin kodanik Linnule, käisime pildistamas ja rääkisime oma muljetest. Ja jälle suutis Laura kuidagi kahtlaselt meie seltsi imbuda! Lobisesime üle tunni aja mu maja ees, oli väga vinge! Täna sehkendasin ringi oma kalli Mannuga, mõtlesime koos tulevikule ja lugesime khm, väga huvitavaid raamatuid.

Eile jõudsid mu sõpradele ja sugulastele postkaardid kätte, mis ma neile Pariisis täpselt nädal aega tagasi posti panin. Päris mage on siin Eestis kõrval seista, kui teine su postkaarti loeb, aga mis teha. Võibolla (ei ole valesti kirjutatud, keeleuuenduste kohaselt tuleb see sõna nüüd kokku kirjutada!!) oleksin pidanud need enne reisi posti panema...

Fun fact: Mulle viimasel ajal täiega meeldib "Südameasi", mida nüüd korralikult ka vaadanud olen. Nädal aega Eestist eemal ja neil juba uus seersant, võtke hoogu maha, kullakesed! Kõigele lisaks suri üleeile see nooruke politseinik (Tom?) ära, mistõttu ma väga löödud ja rabatud olin. Oh why? Aga mulle see sari igatahes väga meeldib ja hetkel ongi see vist ainus asi, mida ma telekast vaatan.

Lippan vaarikamuffineid küpsetama, sest avastasin, et meil tuleb nädalavahetusel mingi mini-suguvõsakokkutuleku moodi asi. Ja varsti tuleb Keith ka külla (hüva, kuu lõpus alles, nii et talle veel muffineid teha ei saa)!

10 comments:

 1. Oi, Mannu! Sehr gut pildid ning üliarmas päev oli sinuga! EI TEA KÜLL MIKS sa ei julge avaldada raamatute nimekirja, mida me läbi lappasime... :D Pealegi see "Südameasi" on tõesti väga hea saade... mind õpetas vaatama seda näiteks vanaisa :)

  ReplyDelete
 2. Oi-oi sullegi, Mannu! Aitäh ja päev oli tõesti megavinge! :)
  Jah, miks ma küll "Tõest ja õigusest" ei räägi... või noh, tiba teistsugustest raamatutest. :D
  MULLE MEELDIB SU VANAISA!

  ReplyDelete
 3. Mulle niii meeldib lugeda, kui keegi avastab asja mis ka mulle meeldib. 'Südemeasi' on super! Olen ise pikka aega juba vaadanud ja mida aeg edasi, seda paremaks läheb ;)

  ReplyDelete
 4. Ennnnuuuuu, nüüd me vaatame ETV pealt koos juba "Sherlockit" ja "Südameasja"! Ja nagu ma vist aru sai, meeldib sulle "Lähme lendama" ka? :)

  ReplyDelete
 5. Kas te ka Hiiumaale lähete? (28dal)

  ReplyDelete
 6. Vanemad on oodatud, meid, pisikesi, ei taha sinna keegi :)

  ReplyDelete
 7. me peame küll kaasa minema.. :S
  kuigi üldse ei viitsi.. aga meid tassitakse ka.. kuigi emm üldse ei teagi, kas meid tahetakse või ei.. kuigi ma ise arvan ka, et ei taheta. mis meil.. aga näed, ikka võetakse.. saan passida kuskil.. :D winn!!1 :s

  ReplyDelete
 8. HAHAHAHHAHHAHHAHAHAHAHAAAA, palju edu sulle üle-eelmise generatsiooni keskel! :)

  ReplyDelete
 9. Heh, need samused paarituvad sitikad jäävad mulle ka koguaeg objektiivi ette :D
  Aga väga mõnus blogi, imestan, et siiani siia sattunud pole!

  Üks küsimus/palve vaid, kui sa ei taha et pildid oleks päris fullscreeni suurused siis võiksid siiski natuke suuremad olla, oleks rohkemgi mida imetleda :)

  ReplyDelete
 10. Vähemalt ma pole ainus, jess! :)
  Suur-suur aitäh sulle!

  Olen kusjuures isegi sellele mõelnud, nüüd, kus keegi sellele tähelepanu juhib, oleks vist aeg asi käsile võtta. :)

  ReplyDelete