July 8, 2012

Life is like a rainbow. You need both the sun and the rain to make its colors appear.

Viimased päevad on möödunud minu jaoks väga suvisel lainel. Oskan välja tuua kino, mitmekordsed tiirud randa (kas siis Laura või perega), jäätee, jääjoogid, vee, maasikad, vaarikad ning vinge ööbimise Johanna pool. Pildistamine on kuidagi tagaplaanil püsinud, mistõttu sundisin ennast täna fotografeerima. Ega see nii kerge polnudki, sest pea kumises ning mõtteid ei karanud samuti pähe. Kuid mingid taimed ma õhtul koju vedasin, veidi kaamerat sättisin ja vaeva nägin ning... midagi tuli ka!

Muidu jätkan oma eelmisel (tegelikult isegi üle-eelmisel) aastal algatatud üritust ning katsun ikka lugeda vanu kirjandusklassikuid, et silmaringi laiendada. Hetkel sirvin "Jane Eyre´i", mida kunagi minevikus vähemalt kuus korda alustanud olen. Aga noh, seitse on ju kohtuseadus! Lihtsalt alustades olin nii umbes 11 kandis, seega ega aru ma midagi ei saanud ja panin raamatu ikka käest sel hetkel, mil peategelane suureks (ja minu jaoks igavaks) kasvas. Hiljem (nii 14-aastaselt) seda lugedes tulid lihtsalt igasugused toimetused vahele. Kuid nüüd peaks mul piisavalt vanust, arukust ning vaba aega olema, nii et loen su läbi, raamat!

Fun fact: Mõnikord lõbustan end mõttega, et kui praegu saab fotosid paberile ilmutada, siis 15 aasta pärast saab sama teha videodega. Nii vinge oleks tellida üks armas 10x15 formaadis videoke, see ära raamida ning oma kirjutuslaule asetada. Ärge muretsega, kallid videosõbrad, küll ma kunagi selle teoks teen... jah, muidugi. :)

Ülehomme sõidan oma kalli sõbranna Laura ning isaga Pariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisi, mis tähendab jälle nädalast blogipausi. Kuid ärge muretsege, tulles saate nii palju lugeda, et süda läheb pahaks!

12 comments:

 1. mulle meeldib teine pilt!
  Ja see fun fact!!!! Niii lahe oleks :)

  ReplyDelete
 2. Fain, ainult teine :S
  Oleks küll jah, ülivinge lihtsalt :D

  ReplyDelete
 3. ole õnnelik, et sedagi :D:D

  ReplyDelete
 4. häh, at least mina pildistan, katsu sa kah pliiats kätte võtta!!1!1! :D

  ReplyDelete
 5. ma ei viitsi sellise kuumusega :S kui vihmane ilm tuleb, siis joonistan!

  ReplyDelete
 6. Maris ma ei saanud ju laabri pilte. Ja nüüd ma ei saabi laagri postitust teha. :(

  ReplyDelete
 7. Tead ma ükspäev jäin mõtlema et kuna te sinna Pariisi lähete :D Nüüd siis vähemalt tean :) Hommikul kohe lend?

  ReplyDelete
 8. Imelised pildid. :)
  Ja tõesti Pariisi minek ? :O Sel juhul imelist reisi sulle! Tõesti väga äge. :):)

  ReplyDelete
 9. See sinu funfact eksisteerib juba ammuilma, aga ega sinusugused mugud v6ivad jah aint unistada sellest. :s

  ReplyDelete
 10. Aaah, danke schön piltide eest!! Vahet pole, milliste..
  Aga sa ikka mäletad et mu koht on su kohvris kinni pandud?
  Tulen su maja juurde siis kell 2 öösel, sobib jah.
  Kui sa postkaarti ei saada, siis ma ei saada sulle ka oma arvukatelt iganädalastelt reisidelt postkaarte!1!1!!!
  Too mulle siis paar Diori kleiti, aitäh! :)

  ReplyDelete
 11. WOW INIMESED, milline kommentaarilaine!

  Laura: oktoobris haara siis pliiats kätte. :)

  Kelli: ÕIGUS JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! Selle ma unustasin päris ära vahepeal, oleksin saanud oma mälukaardi sulle anda. Aga mine mälupulgaga Johanna poole ja võta temalt! :)

  Ennu: Nüüd sa siis tead jah, täna öösel kahe-kolme paiku sõidame Tallinnasse. :)

  Kristiina: Suur-suur-suur aitäh sulle, kallis Kristiina!!

  Anu: Ole kuss, Ron, mina kui Harry tean seda väga hästi! :S

  ReplyDelete
 12. AAaah, Johanna ka veel: HAHAHAHHAAAA, ära muretse: sinu jaoks on 23 kg ruumi, nii et joo vett ja söö porgandit! :D
  Siis pean ma küll postkaardi saatma, sest muidu ma jään tõesti kõigist sinu postkaartidest ilma. :S
  Diori kleit?! Mõtlesin Chaneli peale, aga kui sa kõigest Dioriga lepid, siis...

  ReplyDelete