August 14, 2012

If evolution is fact, why do mothers only have two hands?

Mu vend on täielik džentelmen viimasel ajal. Kõik algas sellest, kui ta tahtis minu eest miskit ära teha stiilis "ähh sa nagunii ei oska". Mina vastasin, et olen piisavalt miss independent ning saan ilma tema abitagi suurepäraselt hakkama. Ja nüüd ta üritabki kõigest väest mulle tõestada, et ilma mehe abita olen täielik äpu. Ja tuleb tunnistada, et ta pole kunagi veel nii abivalmis olnud. Tassib minu eest kotte ja ämbreid, avab uksi, ostab mulle ENDA raha eest poest kommi... kõik oleks roosiline, kui ma sellele kõigele vastu ei sõdiks. Aga asi on põhimõttes ning seega teen kõike ise. Armas on vaadata tema püüdlusi. :)

Nagu öeldud, käisin Tõrva loitsul laupäeval. Igati vinge üritus, millega võib väga rahule jääda. Hea show, valgusemäng, trummide tagumine, etendus ja tulevärk, ei saa kurta ka kvaliteetaja üle vennaga limonaadi juues ning kommi nosides. Sain endale uue sõbranna, kelleks osutus 10-aastane Ida. Peamisteks jututeemadeks olid tema iuuu-kui-rõvedad-klassivennad ja minu koolielu. :) Väga õnnestunud pisikeste plikade chat ühesõnaga!

Eile ärkasin selle peale, kui Marii mulle läpakaga vastu pead virutas. Istusime mitu tundi Lauraga Anne kanali ääres kivide peal ning käitusime nagu viieaastased. Kõigepealt üritasime ümmarguste kividega lutsu ning seejärel kaugust visata. Siis pritsisime üksteist. Otsisime kriidikive ja joonistasime suurtele kividele rõõmsad näod ja kraapisime kõrvale enda nimed. Viskasin talle märja vetika näkku!! Peksime üksteist veetaimedega ja kallasime end leitud võikarbist veega üle. Aaaa, kriidikividega joonistasime enda säärtele ka, kuidas oleksin saanud unustada... oli väga märg ja lõbus! Ja ma sain veel päikest ka näkku, jess!
Minu ja Laura fotomõte (pildil venna käed):
NB! Ärge muretsege, me ei käinud linnupesasid rüüstamas, ma lihtsalt tassisin endale heina koju ning ostsin poest vutimunad sisse.

Rummikooke tegin ka õhtupoolikul, mis tulid oiiii-kui-head. Linnuga üritasime jooksma minna, mis lõppes sellega, et sooritasime hädaga kaks ringi Tähtveres ning seejärel ronisime selle punase vinge nööridest püramiidi otsa. Põgenesime kassi eest. Veeretasime end mäest alla. Läksime linnu poole. Tegime ta ilusas majas tuuri. Jalutasime ta koeraga. Tulime minu poole. Andsin talle rummikooki. Väga õnnestunud trenn! :)

5 comments:

 1. Hmm.Esimest lõiku lugedes tuli pähe selline mõte: oleks minu vend ka selline.Mul kaksikvend on sinu nooremast vennast (kui vana su vend ongi?;D Mingi 13?14?)kindlasti palju vanem.Kuid sinu vend on ikkagi tuhat korda rohkem džentelmen kui minu vend.Ja täitsa päriselt.Me muud ei teegi kui nääkleme teineteise kallal päevast päeva. :) Kaksikute värk vist ka.Haha.:D
  Okei, nüüd ma vähemalt tean ka,mis see Tõrva loits endast enam-vähem kujutab. ;)
  Ja kui ma eelviimast pilti nägin,kus sinu vend hoiab n-ö. linnupesa kujutist käes, mulle tuli seoses sellega kohe pähe üks teine asi - Videviku raamatu kaas. xD Punane õun vaid sinnu ise juurde mõelda ja läheb. :)
  Aga jaa,väga loomingulised pildid on!:)

  ReplyDelete
 2. Mu vend on 13 jah, aga usu mind: temaga elamine võib siiski paras piin olla. :) Tuleb tõdeda, et väiksemana ma ainult kisklesime, kaklesime, küünistasime, nääklesime, kriimustasime, kisasime, nutsime, karjusime ja nüüd oleme maha rahunenud. Aga tüütus on ta mul sellegipoolest. :)
  Hahhaaa, see on tõesti "Videviku" moodi... teen sellest enda raamatule kaane ja panen pealkirjaks "Koit".
  Suur-suur aitäh sulle!

  ReplyDelete
 3. Oh siis on hästi,kui olete nüüd maha rahunenud.Minul seda niipea vist ei juhtu,kunas mu vend on tõsiselt lapsik.Aga okei.:P
  Heh,mõte on tõesti hea! :)
  You're welcome.

  ReplyDelete
 4. Oiiii ma käitun pidevalt nagu viieaastane ja kõik inimesed panevad seda miskipärast pahaks, eriti need kellel oleks õigust käituda nagu viieaastane :D:D:D
  aga poh yolo
  head picid kaaaa

  ReplyDelete
 5. Kristiina: Küll ta kunagi viiekümnendates maha rahuneb, ära põe. :)

  Johanna: Olen kergelt märganud jah, aga peaasi, et endal lõbus oleks!!
  Danke!

  ReplyDelete