February 10, 2013

Küll on kena kelguga surmasuhu lasta!

ÄRA TEGIN!! ÄRA TEGIN!! ÄRA TEGIN!! Halleluuja, pääsesingi kunstiajaloo arvestusest! See omakorda tähendab, et sel arvestustenädal tuleb sooritada vaid kolm arvestust, seega kolmapäeva õhtust pühapäevani olen täiesti vaba. Ahhhh kuidas ma ikka arvestustenädalat armastan. :) Seda ka, et nüüd ei pea üheteistkümnenda klassini Hagia Sophia katedraaliga ega Bramantega enda pead vaevama!
Eile veetsin üle pika aja oma Lauraga kvaliteetaega. Käisime õhtuhämaruses oma vanusele kohaselt kilekottidega kelgutamas ja piparmündikakaod joomas, õhtu lõppes draamafilmi ja Mesikäpa dopsidega. Mahe-lahe. Ahjaa, pealkiri peaks andma üsna hea ettekujutuse meie kilekotiseiklustest mäel!
Natuke olen pusinud oma saksa keele raamatu esitluse kallal. Kuna ma polegi blogis sellest rääkinud, siis siit tuleb saksa keele raamatu lugu: Pidime meie siis kõik valima mingisuguse saksakeelse raamatu, selle läbi lugema ning pärast õpetajale esitluse tegema. Sammusin mina raamatukokku ja võtsin kaasa esimese kolmesajalehelise teose, mille kaanele oli kirjutatud "bestseller". Kodus avastasin, et bestselleri võtmine polnud just mu hiilgavaim idee, kuna terve raamat koosnebki ainult kõige kõrgema leveli siivutustest. Ja mis kõige naljakam: kuna kogu tegevus toimub saksa keeles, ei saa ma kõigest väga hästi aru ka, mistõttu tuleb kõige magusamates kohtades sõnastikku kasutada. Kõik, olen rääkinud.
Eile pildistasin varblasi. Äärmiselt looduskauge inimene nagu olen, vaatasin pärast kurva näoga neid pilte ja mõtlesin, kas nad okste käest torkida ka saavad. Ma ei tea, kuidas teile tundub, aga teine pilt näeb ju päris julm välja. Zooloogiaringlased, kui teil on midagi tarka selle kohta öelda, siis ma kuulan. :)

10 comments:

 1. Väga meeldib esimene pilt! :)

  ReplyDelete
 2. Sinusugusele romantikule kindlasti :)

  ReplyDelete
 3. oled oled nerd, kunsti arvestus on tegelt väga tore :S
  tegelt kiidan
  ja ma usun et kui need varblased ära ei lenda siis on kõik korras :D

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. mu meelest on just vastupidi. et kui varblane okaste vahelt veel ära suudab lennata, siis palju õnne talle. aga kui ei suuda, siis on juba pahasti. //zooloogiaringi pressiesindaja on rääkinud.

  ReplyDelete
 6. No eks ma jään su arvamuse peale lootma, zooloogiaringi pressiesindaja!

  ReplyDelete
 7. EEEE halloo kes lubas sul mu blogi tsiteerida, karjun et autoriõigused ja eemalda koheselt see kommentaar või saad sõja... mu blogi on põhjusega kinnine eksole

  ReplyDelete
 8. Ma ei tea mis kommentaarist sa räägid :))

  ReplyDelete
 9. Linnud ei saa üldjuhul okste käest torkida, neil on väga tihe sulestik ja väga paksu nahaga jalad.

  Jane the Vako ,Eesti Ornitoloogiaühingust :D

  ReplyDelete
 10. Tänud Jane, see pani punkti õhtule!!!! :D

  ReplyDelete