March 3, 2013

You know you're getting old when the candles cost more than the cake

Esmaspäeval Mariiga lasteaiast koju jõudes leidsin laualt kausitäie pisikesi muffineid, mis meie peres on lihtsalt fenomenaalne. Minu jaoks tähendas see muidugi suurt õnne fotopäeva näol, kuigi need maitsesid ka oivaliselt.
Marii õppis mu kaameraga pildistamise ära. Või õigemini selle huupi klõpsutamise. Kohutavalt armas oli vaadata ametis kaheaastast, kes minu hoolsa pilgu all sarja pilte klõpsis, siis laginal naerma kukkus ning veidi aja pärast edasi pusis. Samas tähendab see ka kurba päeva, mil õde minust arengus ette läks. Ise tegin esimese pildi (alles) kolmeselt, sedapuhku musta Olympuse filmikaameraga. Objektiks vanemate varbad. Lisaks sellele on meeles veel kord, kui juba veidi vanemana vanaema maal aiamaalt koju kõndides lambakarja nägin, tuhatnelja majja jooksin ja filmikaamera lunisin. Nagu hiljem ilmutamisel selgus, olin terve filmi udukogusid täis pildistanud.
Meie näidendist võib täitsa asja saada, sest idee kohaselt tuleb see kohutavalt efektirohke ja triljon korda lahedam kui eelmise aasta oma!! Muidugi tuleb nüüd tohutult teksti õppida, juba teisipäevaks kaksteist lehte, lahe. Käisime eile pärast proovi Linnuga kooki ka söömas ja üldse veetsime väga väga pika mõnna õhtu.
Kas jõudsin juba hõisata, et kevad tuleb? 
Vaadates Eesti Laulu pean ütlema, et nõustun seekord sajaprotsendiliselt žüriiga ning pole rahvahääletusega absoluutselt rahul. Ja nüüd kuulan sajandat korda Kõrsikuid, sest et... sinu südames ma elan väikses päiksepoolses toaaaaaas!!

8 comments:

 1. Kõrsikud on ka minu absoluutsed lemmikud ja mulle pole vist kunagi ükski laul nii palju sümpatiseerinud .. oeh :D hääletasin ka mitu korda nende poolt :D Samas, parem ikka Birgit kui need meiecundimehed!

  ReplyDelete
 2. JESS JESS JESS Jane, tere tulemast klubisse!! :)
  Ma olen ka lõppkokkuvõttes Birgitiga rahul, sest kui Paia oleks võitnud, oleksin ilmselt sillalt alla hüppama läinud.

  ReplyDelete
 3. miks sillalt alla, Paia tahab just noori hingi päästa ju :D:D:D

  ReplyDelete
 4. Hahhahaha, aga vot mina oma hingega tembutada ei lase :D

  ReplyDelete
 5. opsopsops kui heaaad pildid ja lisaks, et su õde läheb varsti kooli ka ja siis sul on pidevalt see tunne et aa ei miks ta minust tublim on :S:S

  ReplyDelete
 6. tänud, meisterkokk! oh, sellele ma veel ei mõelnudki, aga õnneks mul peaagu viis aastat aega hiilata. :S

  ReplyDelete
 7. Oii, juhin tähelepanu, et selle posti kuupäev on 03.03.2013 :))))
  Igatahes, pidin midagi kommenteerima... :S Need muffinid näevad haledalt isuäratavad välja!!! :( Ja need ei-tea-kelle katused on ka nunnud lumised!! :))
  Sorri, ma ei oska midagi pikemalt kirjutada, kõik mõtlemine läheb kõnele.
  HOMME BUSSIS NÄEME, JOBU!
  XOXO

  ReplyDelete
 8. Opsops ma juba mõtlesin, et unustasid!!
  Need ei-tea-kelle-lumised katused on ikka mu naabruskonna omad, hehee :)
  Kui hea kõne ei tule, siis ma olen solvunud.
  ELLLAAAAAB

  ReplyDelete