April 7, 2013

Kui oled feil inimene, siis tänad õnne, kui päeva jooksul autoga ainult ühe tänavaposti otsa oled sõitnud

Mulle näib, et olen vahepealse nädalaga minetanud täielikult viimsegi kirjutamisoskuse, nii et kuigi tahaksin teile nüüd massiivselt viimase seitsme päeva infot edastada, õpin selle asemel targu füüsikat ning panen selles postituses pigem piltidele rõhku (keda ma lollitan, ainult kaks tükki neid ongi). Tuleb rekordiliselt lühike post.


Edukat peatselt algavat arvestustenädalat! 
Mina isiklikult tähistan seda tühjas korteris ringi tantsides ja isobaarilisi protsesse õppides. :)

2 comments:

  1. Seda ringi tantsimist on ka mul viimasel ajal tihti ette tulnud,aga õppimiseni ma tavaliselt ei jõua

    ReplyDelete
  2. Tegelt oli mul selle tantsu-lause taga algselt: "Ah, keda ma ikka lollitan, ma ju ainult tantsin...", aga mõtlesin selle eemaldada, et endast paremat muljet jätta :):)

    ReplyDelete