June 18, 2013

Colorblind

Viimasel ajal on see tasakaal blogis väga kõikuma löönud. Sai ju blogi algselt loodud siiski selleks, et end rohkem pilditsama motiveerida, kuid selle asemel logelen niisama, ei pühendu enam üldse uute fotoideede mõtlemisele ning lisan aina pilte endast ning oma semudest. Halb. Nagunii algab sellest nädalast lõpetamiste buum, mistõttu imbub suure tõenöosusega siiagi sõbrapilte. Seetõttu ragistasin täna ajusid ning nägin vaeva vaikelu jäädvustamisega, misläbi loodan veidi üldist seisu tasandada.
Vahepeal olen külastanud kõikvõimalikke sünnipäevi ning koosviibimisi, mistõttu viliseb rahakotis ammu tuul. Veelgi enam: kuu lõpus sõidan vabatahtlikuna kümneks päevaks Sitsiiliasse, tahaks näha, kuidas seal hakkama saada kavatsen. :):) Head inimesed, kui teil peaks leiduma mulle suveks mõni tööots, siis talupoja juured minus juba tööd ei põlga!
Ja kuigi ma mõtlesin teha täiesti endavaba postituse, tuleb ikkagi oma fancy't krunni demonstreerida, mille Marilind ning Anna mulle Lähtel meisterdasid. Tõnise prille ka muidugi!
Ja nüüd toon täitsa lõpus randomilt uue mõtte sisse: nautige head muusikat (nagu mina, kes olen täielikult sõltuvuses Spotifyst)!

2 comments:

  1. Väga mahe krunn, esmapilgul ei tundnud äragi :D
    Ja väga lahe värviline mull, mulle meeldib! :D

    ReplyDelete
  2. Tänud, ega ma isegi mitte :D
    JESSS, mull on järelikult õnnestunud!

    ReplyDelete