October 8, 2013

Below my feet

Ma pole külastanud säärast lehte nagu deviantART.com juba pea kaks aastat. Selgituseks, see on koht, kuhu kunstihuvilised oma töid üles laevad. Minul läks seal mingil perioodil väga hästi. Lisasin sinna oma fotosid ja sain üsnagi positiivset vastukaja: kommentaare ja laike kogunes päris korralikult ning üks anonüümne kasutaja ostis mulle isegi premium membershipi terveks aastaks! Ühesõnaga, olin täitsa popp ja kõva tegelane seal. Üheksandas klassis vajus asi ära. Mingeid teid pidi jõudsin eile otsapidi oma galeriisse ning leidsin, et üks mu töödest on 31. mail 2012 märgistatud Daily Deviation tiitliga, mis on küll kõige kõrgem auaste, mida sel lehel üldse omada võib. VAU. Samale tööle on minu äraolekuajal kogunenud ei rohkem ega vähem kui 1283 favourite'i! Tore, eks.
Kommentaarid all olid ka päris armsad, eriti meeldis mulle see:
"I have to say....wow... I saw this and my day kinda got instantly better. Thank you! aha! I've been having such a crappy time lately but idk...this was charming enough to make me feel kinda happy"
Sel kasutajal pole aimugi, kuivõrd ta minu tuju nüüd, poolteist aastat hiljem, tõstis! Meeletu.
Pilti ma ise oma lemmikuks ei pea, tõele au andes meeldivad mulle mõned mu kolm-neli korda väiksema laikide arvuga fotod rohkem, aga ta on siia posti pääsemise oma tublidusega kõvasti ära teeninud. :)

3 comments:

  1. Kindlasti väga meeldiv üllatus oli see sinu jaoks. Kuid tõepoolest vägab hubane & kaunis pilt! :) Ja ligi 1300 favourite, tõesti vägev!

    ReplyDelete
  2. Wow! See pilt on seda väärt. Mulle väga-väga meeldib see kevadine meeleolu ja pastelsed värvid on imelised.

    ReplyDelete