November 8, 2013

Can you make a mistake and miss your fate?

Mu klassikaaslased nühivad praegu koolipinki ja mina istun kodus põrandal kohvrit pakkides, sest juba täna, juba täna algab EÕEL'i XXIX Üldkoosolek Tapal, kus mul on täita väga auväärne roll meediatiimi liikmena!! Ilmselt jään rongist maha, kui säärases tempos jätkan, kuid vaevan oma pead sellega hiljem...
Tegelikult tahaksin küll rääkida kõigist Ericu naljadest, Marii viimase aja saavutustest, keerulistest keemiatundidest, rootsi keelest, kaasuskonkursist ning huumorist koolis, kuid hakkan parem rongile jooksma ning lasen teil vaadata veidi helgeid meenutusi augustikuust - ajast, mil sai Lähtel käidud. :)
Mina täielikus õndsuses koos Annaga:
Poleks pidanud siiski neid pilte lisama, nüüd igatsen ma suve...
Ilusat nädalavahetust, olge rõõmsad ja tublid!

2 comments:

  1. Ja mina igatsen ka...
    Oskasid head pildid välja selekteerida! :)
    Esimene ja teine foto on eriti efektsed!

    ReplyDelete