January 12, 2014

Puuduta mind oma tulise palgega, nii et on ilus ja valus. Oma silmade sinimustvalgega puuduta veel, puuduta veel, ma palun.

MU KÕIGI AEGADE LEMMIKSARI SHERLOCK ON ÜLE KAHE AASTA TAGASI, PIDU!
Veidi tausta siis suhetest minu ja erinevate sarjade vahel: üldiselt ei tea ma neist mitte midagi. Vahel on küll tore vaadata Two and a Half Men'i, Friends'i, How I Met Your Mother'it või Heartbeat'i, aga mingit kinnisideed pole mul nendega eales tekkinud. Sellele vastandub aga täielikult ülalpool mainitu, mis mind lausa muretsemapanevalt haarab. Ühe episoodi vältel võin korraga üle toa naerda ja lahinal nutta + pärast osa lõppu ei suuda ma järgmised kaks päeva millelgi muule keskenduda. Täna õhtul tuleb Suurbritannias välja 3. hooaja kolmas ja ühtlasi selle hooaja viimane osa, nii et pärast trenni kavatsen Maali kui sama hullu fänniga tema poole sõita, süüa, mainitud osa vaadata, pärast öö läbi nutta ning hommikul end kooli vedada. Seejärel tuleb aasta või paar uut kolmest osast koosnevat hooaega oodata...
Viimased pea kaks nädalat on väga kiiresti möödunud. Vaheajal sai tehtud päris palju vabatahtliku fotograafi tööd, nii et püsisin pidevalt tegevuses. Lisaks sai käidud mitmel väga-väga lahedal sünnipäeval ja teatriski! Esimene koolinädal haaras kohe kaasa "Kuritöö ja karistusega", esseega, saksa keele konkursi "Lesefuchs" konsultatsiooniga, UPT'ga ja laululaagriga, kust, muide, ma ka eesoleva laulupeo totaalse lemmikloo leidsin (murdosa sõnadest on esindatud tänases pealkirjas).

7 comments:

 1. SEEEEeeee Sherlock.. see oli... minge pekki mai või omg kui jõhkralt hea see oli. mul puudub igasugune nägemus endast kahe aasta pärast, et kus ma olen või mis must saab. ainuke asi, milles täiesti veendunud saab olla, on see, et ühel ööl vahin ma pingsalt arvutiekraani ja refreshin seda lehte, kuhu 1 hetk sherlocki neljanda hooaja esimese osa link tekib.

  ReplyDelete
 2. Kas sa nägid, kas sa nägid, KAS SA NÄGID KA EILSET OSA?????? jhjfdjjjgkglhklgkhgg mineeeeee kui sõnatu ma olen!! Misasi see oli??? Kuidas saab keegi üldse midagi SELLIST luua??? ajhjsfkfgjkjkgghh see lõpp.......... uskumatu!

  +1 su mõttele, usun, et olen 2 aasta pärast samas seisus. Ja liginen siis juba kahekümnele... appi.

  PS! Anna mulle andeks mu paatoslik väljenduslaad, pidin end välja elama

  ReplyDelete
 3. Sherlock - on ka minu lemmiksari, lihtsalt parim ja nii kurvaks teeb meele, et peame nii kaua ootama uut hooaega. oeh, aga sari on tõesti super ja lõpp oli jällegit vapustav! eks peab seni kuni uus hooaeg väljas oma meelt lahutama kordusi vaadates haha (ma teen seda raudselt).
  PS: Ja ma "vist" leidsin su pildilt ülesse.:) (Julgen arvata, et paremal poolel pigem & ülevalpool kuskil)
  uh, ja õnne 400.posti puhul hehe! (ma ise olen napilt 200 äärel alles:I ). :)

  ReplyDelete
 4. SULLE MEELDIB KA SHERLOCK?!?!? USKUMATU, KUI LAHE! JÄLLE KERISIN END ÜLES. :):)
  Hehhee, üleval paremal olen tõesti, just seal kuskil meeste-naiste piiril, nii et tubli töö! :D Otsisin ise ennast sada aastat, kuigi teadsin ju, kus pildistamise hetkel seisin...
  Suured tänud, küll jõuad järele, sest minu blogisse on väga pikad vahed hiilinud! :)

  ReplyDelete
 5. Jaa, hakkasin 2011 aastal vaatama seda esimest korda, kui II hooaeg oli just ilmunud ja paras piin oodata 2 aastat! Ja need pidevad edasilükkamised olid suureks pettumuseks, aga ootamine tasus ära. :)

  Jee. :D Hehe, Eks teid seal palju ka, kerge ära kaotada ennastki. :)

  Eks millalgi paari aasta pärast ehk hihi kui hästi läheb. Eks isegi alati kirjutada ei jõua. ;)

  ReplyDelete
 6. Aga mina leidsin su ka üles. :D

  ReplyDelete
 7. Hahahahahaaaaa, ajeee Keith, pidu! :D Tegelt väga tore :D

  ReplyDelete