January 27, 2014

Stairway to winter

Tänasest sean endale eesmärgiks rohkem loodusesse jõuda, sest puhtalt õpin-õpin-õpin-režiimil võib hulluks minna. Praegu on olukord kuidagi eriti tihedaks kiskunud, kõikvõimalikke ülesandeid jagub söögi alla ja söögi peale (tõsi, tasub lihtsalt tagasi mõelda kurikuulsale Muusikakooli Lõpuklassi ajajärgule ja kõik praegune tundub selle kõrval paljalt lapsemäng). Väljas seevastu püsib kõik idülliliselt paigal, ainult vahel langeb taevast heksagonaalse täiuslikkuseni viimistletud lumehelbeid.
Igal vabal ajahetkel tuletan endale "Tõde ja õigust" meelde, mis mul tegelikult päris hoogsalt edeneb. Ma poleks iialgi uskunud, et seda ütlen, aga antud teos meeldib mulle tohutult-meeletult palju (vähemalt esimene osa). Ehk mitte isegi nii väga sisu, kuivõrd just sõnastuse poolest. Ilmselt on Tammsaare minus mõnd õiget kirjanduskanalit tabanud, igatahes teevad paljud tema ütlemised head meelt. 
Kogu sellele pimestavale looduse ilule vastukaaluks muljeid praktilisest füüsikast:
Siia vahele üks lõbus vahejuhtum isaga:
Tellis siis tema vennale netist tenniseid, viskasin samuti pilgu peale.
Mina: "Said hakkama?"
Tema: "Jah, tellisin sulle ka ühed!"
Mina: "Eeee... millised?"
Tema: "See on saladus, küll siis näed!"
Mina: "Sa mu numbrit teadsid üldse?"
Tema: "Ei... aga tead, need olid nii-i-i odavad!" 
Eks ma siis jään neid unistuste jalavarje ootama. :)
Hoolimata viimasest naljast hoomab juba paljas silm, et viimane nädal üsna nerd-lainel on möödunud ja kui ma blogi just detailsete koolikirjeldustega üle ujutada ei kavatse, siis oleks aeg lõpetada.
Küll aga tõotab järgmine mitmekülgsem tulla - sellest juba kunagi mõne aja pärast!

No comments:

Post a Comment