July 13, 2014

Õllesummer 2014

Tänase lühikese postituse pühendan tingimata Õllesummerile, mis ületas mu ootused seitsmekordselt! Külastasin seda koos Elise, Laura ja Merilyga, kes on muideks ka tänaste kaunite piltide autor. Esmalt nautisime melu ja proovisime kõikvõimalikke idamaiseid maitseid, seejärel kuulasime mitmete artistide etteasteid. Õhtu kulmineerus kindlasti Bastille'i kontserdiga, mida nautisime muidugi hüpates ning täiest kõrist kaasa lauldes. Saime priimad kohad põhimõtteliselt otse lava ette, seega oli nauding täielik (VÄLJA ARVATUD (miks peab alati olema mingi "välja arvatud"?) muidugi see neetud tädi, kes sihikindlalt kogu aeg mu varvastele tagurdas). Pärast suundusime hiiglslikku kõrvaltelki jalgpalli otseülekannet vaatama, mängisid siis tol õhtul Holland ja Argentiina. Eales varem pole ma säärase melu keskel jalgpallile kaasa elanud, meie õnneks löödi lõpuks ka penalteid (loe: põnevust jagus kõvasti). Ainult et Holland kaotas, see oli kurb.
Tüüpiliste ostulõksu langevate klientide kombel ostsime kõik endile ka Hawaii pärjad:
Ainus minu klõpsatud pilt tänases postituses:
Tänu oma positiivsele emotsioonile pääses Õllesummer kindlasti ka mu järgmise suve potensiaalsete plaanide hulka!

3 comments:

 1. oh sa käisid ka õllesummeril? ma ka seekord, bastille'i pärast siiski aga väga lahe üritus üleüldse. ma ka karjusin ja tantsisin. pärast olin kurt ja hääl kadunud aga oli väärt seda ahaha. mul õnnestus isegi bastille'i liikmeid ringi jalutamas näha hiljem linna peal. dan'iga vahetasin paar sõna, sain pildi ja kallistuse. teised nautisid kuskil kohvikus einet ja jäid sinna, ei läinud segama ka sest privaatsuse austamine siiski aga silmside tekkis nendega päris mitmel korral kui nad oma hotelli sisenesid ja sealt väljusid ahaha ma ikka veel starstruck nagu näha :D

  ReplyDelete
 2. MIDA?!?!? MIDA?!?!? Ahjsdskklflöfö, palun ütle, et sa teed nalja! Tegelt väga-väga lahe, olen su üle äärmiselt kade! :)
  Ja väga lahe, et endiselt jälgid, see oli küll suur-suur positiivne üllatus. :)

  ReplyDelete
 3. ma ise ka ei usu ikka veel et see päriselt juhtus, sest see oli nagu esimene kord kui õnn minu poolel oli ahaha. aww, nii armas. ma loodan, et nad tulevad kunagi tagasi. tundub küll, et nad jäid Eesti publikuga väga rahule :)

  ReplyDelete