December 8, 2014

Kohustuste virvarr

Täna sai avapaugu järjekordne arvestuste nädal, mis tõotab tulla kõike muud kui igav. Põhjust selleks ei tule kaugelt otsida: nimelt lükkasin perioodi keskel suure hurraaga kõikvõimalikud suuremad tööd siia nädalasse. Ärge teie nii tehke. :) Võib-olla toimub käesoleva nädala jooksul ka pöördepunkt mu tulevases karjääris, aga see on alles väike ideepojuke ning rohkem ma temast hingata ei söanda.
Füüsikaga läks küll täna vett vedama, aga seda õhkan ma vist igal arvestuste nädalal. Vähe puudus, et ma oleks "atomaarse" asemel töösse "aromaatne" kirjutanud. 
Homme ootab mind saksa keele arvestus, mis kujutab endast DSD II järgu eksami suulise osa läbitegemist. Ma mäletan, kui õpetaja sügisel lausus, et ükski normaalne inimene ei tee seda esitlust valmis vähem kui kuu ajaga, sest omandatav materjalihulk on tohutu. Mina hakkasin seda näiteks täna viis tundi enne tähtaega kokku panema. Valmis sain!
Jõuab küll kiiremini ka valmis, õpetaja (kvaliteedi-kvantiteedi suhe on muidugi küsimus omaette)!

No comments:

Post a Comment