February 22, 2015

Million miles

Minu viimane nädal on möödunud Ewerti ja Draakonite uue albumi taktis, mis tehti avalikuks nädala jagu enne ametlikku väljakuulutamist. Terve album on täis puhast kulda, ent kõige rohkem on mind viimase nädala keerdkäikudel saatnud "Million Miles", mis mul peas non-stop mängida üürgab. 
Selle laulu saatel sain teada, et ma ei jäänud emakeeleolümpiaadil mitte viiendaks, nagu seisis algses tabelis, vaid hoopistükkis jagasin Anuga teist ja kolmandat kohta. Selle laulu saatel saatsime Marilinnuga sponsoritele hunnikutes kirju ja saime meeletult paljude äraütlemiste osaliseks. Selle laulu saatel sain teada, et olen vabastatud tublide saavutuste tõttu kevadisest koolieksamist. Selle laulu saatel sain kibeda pettumuse osaliseks, kui selgus, et ma ei võitnud kõige ihaldatuma auhinnaga esseekonkurssi, vaid jäin - nagu ikka - teiseks. Selle laulu saatel kirjutasin ööl vastu oma üheksateistkümnendat sünnipäeva kell pool neli 15-lehelist näidendit. Selle laulu saatel ulatas juhtkond mulle aktusel tänukirja väidetavalt "suurepäraste tulemuste eest" (täpsustus: laul mängis siiski mu peas, mitte pidulikul aktusel!). Selle laulu saatel kirjutasin oma härmakatest pundiga kirja kolmekümneaastasele endale, mis mu päris rööpast välja viis. Mind ei muserdanudki niivõrd kiri ise, kuivõrd just arusaam, kui varsti me neid kirju lugeda saame. Näoraamatus ootab meid aastal 2026 event: pidulik kirjade lugemine.

2 comments:

  1. Kusjuures väga šefid kõrvarõngad :D

    ReplyDelete
  2. Aitäh, kuigi see kõige suurem on sootuks unenäopüüdja! :D

    ReplyDelete