July 3, 2016

Jällenägemisrõõm

Sõbrad, mulle sõitis neljapäeva õhtupoolikul pere külla ning sellest ajast alates oleme kõikjal ringi tšillinud: Rostockis, Wismaris, Schwerinis... Mulle tundub täitsa, nagu oleksin saanud üürikesele suvepuhkusele, ehkki tean sisimas, et see on väga petlik. Kahe nädala pärast kitkun juukseid peast ja nean end oma praeguse uljaspäisuse pärast maapõhja - aga milleks enneaegselt muremõtteid mõlgutada!
Täna pikemat juttu ei tee, pean hoopis paar kaardilahingut Martiniga ja lasen teid pilte uudistama. Mõtteid on mul see-eest küllaga - luban anda kõik endast oleneva, et saaksite peagi lugeda ka viiest lausest pikemaid postitusi. :)

2 comments:

 1. Hahha, see viimane pilt on ikka väga lahe. Ma algul vaatasingi, et on päris ratas. :D
  PS: Aitäh sulle nii laheda blogi eest!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Misasja, päris ratas muidugi :D :D
   Aww, ja mina tänan nii armsa kommentaari eest!

   Delete